Седмичен хороскоп за 27 октомври - 2 ноември 2014

Вижте какво да очаквате от последните дни на октомври и началото на ноември

Седмичен хороскоп за 27 октомври - 2 ноември 2014

Можете да следите своя дневен хороскоп, като станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! Там също така можете да откриете и своя седмичен хороскоп. А сега вижте какво ще ви се случи през следващите седем дни...

Овен
Седмицата е успешна и ви носи повече положителни, отколкото отрицателни емоции. Насладете им се и ги оценете, защото невинаги положителните събития ще преобладават в живота ви. Може да звучи песимистично, но това е самата действителност.

Телец
Началото на седмицата ви затрупва с работа. Вложете всичките си усилия в успешното изпълнение на задачите си. Няма кой да го направи вместо вас. Ще имате време за почивка през почивните дни.

Близнаци
Чувствате, че вече не сте човекът, който сте били преди. Сякаш промяната, през която неотдавна сте преминали, е отнела от вас много от отрицателните ви черти. Съсредоточете се върху доизграждането на личността си. Това може единствено да бъде във ваша полза.

Рак
Самота - това е думата, която описва цялата ви седмица. Сякаш най-близките ви хора напълно са забравили за съществуването ви. Превъзмогнете самочувствието си и ги потърсете - може да се окаже, че причината за отсъствието им е съвсем основателна.

Лъв
Попаднали сте в капана на ситуация, която изобщо не ви харесва. Началото на седмицата не предлага никакъв изход. Краят й обаче обещава временно решение на кризата, в която се намирате. Възползвайте се от него, докато не намерите дълготрайно решение.

Дева
В понеделник, вторник и сряда се чувствате объркани и неудовлетворени от събитията в живота си. В четвъртък и петък обаче започвате малко по малко да гледате на нещата от една по-позитивна страна. Възможно е да промените изцяло възгледите си.

Везни
Край на периода на неуспех в любовен план. През тази седмица ви предстои запознанство с човек от срещуположния пол, което може да прерасне в нещо много повече от добро приятелство. Не пропускайте този шанс.

Скорпион
Звездите са на ваша страна и ви помагат да постигнете с лекота всичко, с което се захванете. Не приемайте помощта им за даденост - трябва самите вие да полагате усилия в името на целта, която преследвате. 

Стрелец
Седмицата е спокойна и с нищо не предвещава бурята, която ще се разрази в живота си в самия й край. Бъдете внимателни и действайте решително, за да предотвратите катастрофалните последици, които може да ви донесе.

Козирог
Следващите седем дни са изпълнени със събития, които няма да ви оставят безразлични. Случките в живота ви пряко засягат вашите интереси и вие сте готови на всичко, за да ги опазите. Преценете дали в случая целта оправдава средствата. 

Водолей
Възможно е в средата на седмицата да се сблъскате с лек здравословен проблем, на който обаче не може да не обърнете внимание. Посетете личния си лекар, за да се освободите от всякакви съмнения.

Риби
Имайте търпение - често хубавите неща се случват доста бавно. Не предизвиквайте събитията - в края на седмицата всичко, което сте искали да се случи, ще стане реалност. Но вашата намеса в предизвикването на събитията е строго непрепоръчителна. Оставете всичко на съдбата. 

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay