Седмичен хороскоп за 27 юни - 1 юли 2016

Какво ви очаква през седмицата?

Седмичен хороскоп за 27 юни - 1 юли 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Седмицата започва ударно за вас. Наслаждавате се на емоции, каквито не сте изпитвали от дълго време насам. В края на седемдневието обаче ще ви се струпат много ангажименти наведнъж, а няма да бъдете подготвени за подобно напрежение заради лежерността, с която свиквате.

Телец
Предпочитате да таите в себе си всички емоции, които изпитвате. Не сте от хората, които споделят на всеки онова, което чувстват. Днес обаче имате нужда от събеседник и ще го откриете там, където най-малко очаквате.

Близнаци
Вярвате в нещо, което приемате за неподлежаща на съмнение истина. Днес обаче ще разберете, че понякога неопровержимата истина може да бъде най-добре прикритата лъжа. Лошото впечатление ще ви държи до края на седмицата.

Рак
Голям проблем за вас през настоящата седмица ще бъде собственото ви благополучие. Усещате, че нещата в живота ви не вървят както трябва и това се отразява на психическото ви състояние. Погрижете се за себе си, за да осигурите благоденствието си.

Лъв
През следващите дни ще усетите ефекта от неправилно решение, което сте взели неотдавна. То има огромни последици не само за вас, а и за хората наоколо. Погрижете се за това да неутрализирате максимално отрицателните последствия.

Дева
Мечтаете за почивка, плаж и море, но тя все още е толкова далеч от вас. През цялата седмица ще бъдете изключително натоварени на работното място и напрежението ще ви измори особено много. Поемете дълбоко въздух и се заемете първо с неотложните задачи.

Везни
Пътят към осигуряване на материалното ви благополучие трябва да бъде поет само и единствено от вас. Не разчитайте на когото и да било да осигури собственото ви благополучие. В началото ще бъде трудно, но с течение на времето ще се справяте все по-лесно.

Скорпион
Срещате известни трудности в отношенията с половинката. Връзката ви е на етап, в който има нужда и двамата да правите компромиси, за да продължите напред. Ако единият не е съгласен на това условие, нещата просто няма да се получат.

Стрелец
Използвайте разума си. Дни наред ще бъдете изкушени от нещо, в което в началото сте готови да се впуснете "с главата напред”. Помислете добре, преди да го направите - в този случай е по-добре да не слушате сърцето си.

Козирог
Седмицата ви носи много успехи, които са както от личен, така и от професионален характер. В службата се справяте блестящо, а в личния ви живот всичко е красиво и хармонично. Успеете ли да запазите този баланс, ще бъдете истински късметлии.

Водолей
Ще си навлечете гнева на човек, когото не искате да настроите срещу себе си. Несъзнателно обаче правите нещо, което се оказва във ваша вреда. Опитайте се да поправите грешката си и да се извините.

Риби
Седмицата е благоприятна за пътувания и екстремни преживявания. Отдайте се на "дивата си страна” и се заемете с дейности, които изискват огромна доза кураж. И все пак - нека те да бъдат в границите на сигурността и безопасността ви.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay