Седмичен хороскоп за 29 юни - 5 юли 2015

Какво предстои?

Седмичен хороскоп за 29 юни - 5 юли 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Предстоят дни, изпълнени с много тревога и притеснения. Колкото и да ви се иска да избягате от напрежението, няма как това да се случи. Говорете за проблемите си само пред най-близките си хора, не се доверявайте на случайни хора.

Телец
Временно няма да имате възможност да се посветите на любимите си дейности. Хобито ви ще остане на заден план заради големия брой ангажименти, които ви затрупват ежедневно. Вярвайте на инстинкта и способностите си.

Близнаци
"Хвърляте се надълбоко”, без изобщо да мислите за възможните последствия. Възможно е те да бъдат много по-значими, отколкото предполагате. Вземете това условие предвид, за да не останете разочаровани накрая.

Рак
Опитвате се да балансирате между личния и професионалния си живот, но това се получава по-трудно, отколкото сте предполагали. Положете повече усилия, ако искате всичко да върви по план.

Лъв
Бойкотирате събитие, на което сте поканени отдавна, но на което изобщо не ви се иска да присъствате. Обяснете си каква е причината за нежеланието ви и ако тя е по-скоро светска, отколкото лична, преглътнете гордостта си.

Дева
Хлътнали сте до уши. Любовта малко по малко започва да завладява ежедневието ви и се чувствате по-щастливи от всякога. Внимавайте, защото сляпото обвързване може да ви донесе много разочарование.

Везни
Грешка, която ще допуснете в началото на седмицата, може да се окаже фатална. Тя ще има огромни последици не само върху вашия, но и върху живота на вашите близки. Действате разумно, за да съумеете да я избегнете.

Скорпион
Отлично знаете какви са чувствата, които вашата половинка изпитва към вас. И все пак има нещо, което ви кара да се съмнявате в неговата любов. Ако се чувствате несигурни, най-добре поговорете открито с него и изяснете ситуацията.

Стрелец
Категоризирате живота си според това какви нещастни събития се случват в него. Почти никога не обръщате внимание на щастливите емоции, а се концентрирате единствено върху негативното. Опитайте се да промените начина, по който гледате на живота.

Козирог
Иска ви се никога да не се налага да напускате мястото, на което се намирате в момента. Личният ви живот е в пълна хармония с кариерата ви и това ви прави по-щастливи от всякога. Насладете се на момента, защото не се знае колко дълго ще продължи.

Водолей
Предпочитате да се справяте сами с всяко препятствие, с което животът ви сблъска. Проблемът е, че невинаги можете да преодолявате трудностите сами. Доверете се и на друго човешко същество - в това няма нищо срамно и грешно.

Риби
В началото на седмицата ще получите потвърждение за страхотната работа, която вършите. Имате нужда от подобно поощряване, защото наистина не сте наясно дали се справяте добре. Продължавайте в същия дух!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay