Седмичен хороскоп за периода 15 януари- 19 януари 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Седмичен хороскоп за периода 15 януари- 19 януари 2018 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Време е да вложите малко усилия в балансирането на вашите нужди и нуждите на околните. Ще има много възможности пред вас, особено такива, свързани с кариерата ви. Ще постигнете много успехи и ще ви се случат много неочаквани неща. Също така ще се наложи да направите някои компромиси.

Телец

Напоследък сте се фокусирали върху работата и през тази седмица ще получите важни прозрения относно това как трябва да се държите и какъв да е следващия ви ход, за да имате успех. Може да имате дребни проблеми в отношенията си с колегите и приятелите.

Близнаци

Трябва да бъдете абсолютно убедени, преди да вземете важни решения. Ако действате импулсивно може да направите огромна и непоправима грешка. Ще си изградите нова визия за бъдещето и ще започнете да осъществявате мечтите си. Трябва да бъдете сериозни и последователни, за да успеете.

Рак

Кариерата ви е на фокус през тази седмица и ще знаете точно какви промени трябва да направите, за да вървят нещата гладко. Ще имате творчески поглед над нещата, което ще прави ежедневието ви по-забавно и приятно. Каквото и да се случва, вие ще запазите положителната си нагласа.

Лъв

Предстои ви много вълнуваща седмица, запълнена от разнообразни действия. Предстоят ви много промени, особено в работата. Ще има много хора около вас, които ще опитват да ви спрат и няма да ви мислят доброто, но опитайте да стоите настрана от тях, за да не ви влияят.

Дева

Задавайте въпроси и работете за ясна комуникация през тази седмица, защото така ще ви бъде по-лесно да осъществите желанията си. През тази седмица ще получите цялата информация, която ви е нужна. Предстоят ви няколко промени вкъщи и в личния живот като цяло.

Везни

През последните няколко седмици животът ви е абсолютен хаос, но най-накрая парчетата на пъзела ще се подредят. Предстоят ви само прекрасни неща през този период, наслаждавайте им се. Ще бъдете отворени към промени и новости. Трябва да промените подхода и стратегията си.

Скорпион

Напоследък се случват някои дребни промени, но през тази седмица ще изпитате необходимост да направите големи и драстични промени в живота си. Трябва да преосмислите отношенията си с хората, да прецените кои са важни и кои не чак толкова.

Стрелец

Това е седмицата на промените за вас. Предстои ви лек спор с член на семейството, но опитайте да не влагате много емоции и да не се тормозите излишно. Организирайте пътуване или нещо друго вълнуващо. Бъдете внимателни в ситуации, в които са замесени нечии чувства.  

Козирог

Предстои ви много важна седмица. Особено в началото на този период трябва да бъдете внимателни, да обмисляте всеки свой ход. Към края на периода вече можете да се доверите на интуицията си и да бъдете малко по-импулсивни. Ще добиете представа точно какво искате и ще може да го получите.

Водолей

Трябва да гледате връзката си под микроскоп. Силно вероятно е да се случат някои неща, които ако не сте внимателни, вероятно няма да забележите. Насочете цялото си внимание към това, за да не допускате грешки. Сега е подходящия момент да проведете важни разговори.

Риби 

Ще се наложи да вземете някои решения, които ще променят живота ви напълно. Нуждаете се от положителна енергия и нещо, което да ви дава стимул. За щастие имате много приятели, които могат да се справят с тези задачи. През тази седмица ще намерите отговорите на много въпроси.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay