Седмичен хороскоп за периода 17 юли-21 юли 2017г.

Какво Ви очаква през този период?

Седмичен хороскоп за периода 17 юли-21 юли 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Вие сте изпълнени с енергия през тази седмица, но е добре да забавите темпото малко и да следвате интуицията си. Възможно е в началото на седмицата да има някои недоразумения, но бързо ще успеете да се справите с тях и да продължите напред. Средата на седмицата ще бъде страхотна за вас, така че насрочете важните срещи за тогава.

Телец

Ще живеете не висока скорост през тази седмица. Ще вършите всичко бързо, но не забравяйте да внимавате и да обръщате внимание на детайлите. Бъдете търпеливи, особено с приятели и финансови институции. Тази седмица е идеална да се включите в нови проекти. Животът ви ще стане наистина интересен към края на седмицата.

Близнаци

Забавете темпото и се отпуснете през тази седмица. Понеделник ще бъде малко сложен и объркан ден, изпълнен с недоразумения и напрежение, така че не приемайте нищо прекалено навътре. Вместо това се стремете да разрешите различията в мненията мирно. Следващите няколко седмици ще бъдат много по-добри от тази.

Рак

Тази седмица е кулминацията на много вълнуващи и драматични седмици. Опитайте да избегнете преминаването на границите, тъй като е възможно да се случат много недоразумения както в личния, така и в професионалния ви живот. Изчакайте до средата на седмицата, за да проведете по-трудните разговори, тогава ще имате повече успех. 

Лъв

Работата ви ще започне на висока предавка тази седмица. Първо трябва да се ориентирате в сложните аспекти. Бъдете внимателни с финансовото си положение и отношенията с колегите, тъй като сте предразположени към създаване на проблеми. Всичко ще започне да се подрежда по възможно най-добрия начин в средата на седмицата.

Дева

Напоследък животът ви е прекалено забързан и всичко се случва много бързо. Тази седмица най-накрая ще получите малко спокойствие и облекчение. Не предприемайте никакви действия по важни въпроси, за да си спестите стреса. Всичко това може да почака, така че не се притеснявайте и посветете тази седмица на почивката.

Везни

Последните няколко седмици бяха интензивни и стресиращи за вас, но благодарение на това, сега ще имате повече власт върху ситуациите през тази седмица. Бъдете нащрек, защото хората около вас ще имат малко необичайно поведение през този период. Не реагирайте прекалено емоционално на случващото се и всичко ще отмине по-възможно най-лекия начин.

Скорпион

Тази седмица ще се окаже началото на нов етап от живота ви. Направете всичко възможно, за да избегнете драмата в началото на седмицата. Направете всичко възможно да започнете този нов период с положителни емоции и чист ум. Предстоят ви чудесни, хармонични дни, изпълнени с щастие и положителни емоции.

Стрелец

Предстои ви вълнуваща седмица на работното място. Ще започнете седмицата творчески настроени и мотивирани за работа. Може да останете малко неразбрани, но не се притеснявайте излишно. Съсредоточете се върху изграждането на мостове, а не върху разрушаването им. Старайте се да се разделяте с всички, с добри чувства.

Козирог

Любовният ви живот е на път да поеме в нова посока. Бъдете внимателни за драмата и лошата комуникация, защото могат да ви изиграят много лоша шега. Предстои ви седмица, изпълнена с много емоции. романтика и забавление. Радвайте се на живота и се насладете на малките неща, които го правят по-хубав.

Водолей

Опитайте да се пуснете по течението през тази седмица. Началото на седмицата ще бъде особено драматично, но опитайте да избегнете споровете и скандалите. Бъдете особено внимателни, когато става въпрос за финанси, защото това е една от основните причини за спорове. Доверявайте се на инстинктите си, няма да сбъркате.

Риби

Тази седмица е супер забавна и социална. Бъдете предпазливи за смесените послания и несъответствията. Силно вероятно е някой да тълкува погрешно ситуациите. Следващите няколко седмици ще бъдат идеалното време да се срещнете с нови хора, така че бъдете отворени към запознанства.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay