Седмичен хороскоп за периода 19 юни- 23 юни 2017г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 19 юни- 23 юни 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

През тази седмица се съсредоточете само върху това, което е наистина важно за вас и което ви кара да се чувствате добре. Предстоят ви някои изненади в средата на седмицата, но очаквайте само хубави неща. Време е да се позабавлявате и да се насладите на живота, защото е прекрасен.

Телец

Доверете се на инстинктите си тази седмица и се носете по течението. Ще получите някои много добри новини и ще започнете да имате повече доверие на хората около вас. През тази седмица ще се заредите с енергия, която ще ви държи и през следващите няколко седмици.

Близнаци

Много неща ви се насъбраха напоследък. Време е да се отдръпнете и да се отърсите от проблемите. Намерете си занимание, което да ви разсейва и което ви кара да се чувствате по-добре. Ще получите много внимание в края на седмицата, но не е сигурно дали това е добре.

Рак

Предстои ви страхотна седмица. Ще имате много прекрасни моменти с приятелите си и много ще се забавлявате. Не насилвайте нещата, всичко, което трябва да се случи, ще се случи, просто когато му дойде времето. Напоследък работите много, затова заслужавате малко почивка и забавление.

Лъв

Повечето хора си почиват през лятото и не се тормозят особено, но вие правите големи планове и не давате и дума да стане за почивка. Ще ви провърви в това, с което сте се захванали и сте изпълнени с оптимизъм. През следващите няколко седмици ще получите много нови възможности.

Дева

През тази седмица ще се заредите с лятно настроение. Ще бъдете много романтично настроени, така че организирайте романтична вечер с любимия и се насладете на лятото. Прекарайте известно време и със семейството си. Потърсете забавления и приключения. Предстои ви един прекрасен уикенд.

Везни

Фокусът ви се стеснява и вие знаете точно какво искате да правите през тази седмица. Ще направите голям пробив на работното място, което ще оправи настроението ви. Най-накрая имате яснота по отношение на определен човек в живота си и това означава, че любовта е във въздуха.

Скорпион

Това може да се превърне в една от любимите ви седмици от лятото. Вторник е специален ден, в който може да се случат много интересни неща. Предстои ви и семейна драма през тази седмица, но не се впрягайте особено, няма да е нищо сериозно. Уикендът ще бъде много запонящ се и романтичен.

Стрелец

През тази седмица сте склонни да бъдете по-организирани и по-развълнувани от останалите и ще получите всичко, от което се нуждаете за едно перфектно лято. Средата на седмицата ще бъде неочаквано забавна. Бъдете отворени, ще срещнете уникален човек, с когото много си приличате.

Козирог

Предстоят ви много изненади през тази седмица и всички ще бъдат прекрасни. Тази седмица ще постави началото на много романтичен и вълнуващ период от живота ви. Този уикенд ще бъде страхотен, само избягвайте импулсивните действия, като лекомислено пазаруване например.

Водолей

Ще бъдете изключително спокойни и добре настроени през тази седмица. Ще бъдете съсредоточени върху дома и заниманията в дома. Ще получите положителни финансови новини, които ще гарантират доброто ви настроение. Петък вечер е идеалното време за вечеря с приятели.

Риби

Предстои ви страхотна седмица, в която отново ще почувствате контрола върху всичко и ще се чувствате добре. Ще срещнете стар приятел, с когото не сте говорили от години.  Насладете се на приятната среща максимално. Ще срещнете и много нови хора през този период.

 

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay