Седмичен хороскоп за периода 22-26 август 2016

Какво Ви очаква през тази седмица

Седмичен хороскоп за периода 22-26 август 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Забавете малко темпото и се уверете, че плановете ви за седмицата са съобразени с дългосрочните ви планове. Интуицията ви ще ви помогне да гледате трезво на нещата. В края на седмицата може да ви се струва, че сте се провалили, но не е така! Не губете надежда.

Телец

Любовният ви живот ще бъде най-важното нещо през тази седмица. Обърнете внимание на половинката си, правете романтични неща. Изяснете си точно какво искате от любовния си живот и със сигурност ще го получите.

Близнаци

Приятелите ви са от решаващо значение за успеха ви през тази седмица. Напоследък работите много, тази седмица трябва да съчетаете работата и удоволствието. През тази седмица ще постигнете успехи в професионален план и ще бъде добра седмица за личния ви живот.

Рак

Бъдете по-отворени към света през тази седмица, излезте от комфортната си зона, за да откриете нови, прекрасни неща. Не се страхувайте да рискувате. Обръщайте внимание на детайлите и ще отриете нова стратегия за справянето с проблемите.

Лъв

Обърнете внимание на детайлите през тази седмица, ще бъдат от голямо значение. В началото на седмицата направете някаква промяна, например реорганизирайте бюрото си. Направете пролетно почистване, ще ви зареди с енергия.

Дева

Това ще бъде доходоносна седмица за вас, особено ако работите в синхрон с колегите си. Възможно е да получите страхотно предложение за работа. Вашите лични творчески проекти също ще жънат успех през тази седмица. През уикенда се оттдайте на романтични бягство.

Везни

Трябва да бъдете упорити! Очакват ви много успехи е кариерата, но трябва да си ги заслужите. Не се поддавайте на манипулации, останете верни на себе си, хубавите неща ще дойдат сами при вас.

Скорпион

По принцип сте много импулсивни, но влагайте малко повече мисъл в действията си през тази седмица. Опитайте се да общувате само с най-близките си приятели и роднини. Ограничете контактите си с по-далечните ви хора за момента.

Стрелец

Това ще бъде много важна седмица за вас. В началото на седмицата ще се случат важни промени в личния ви живот, свързани с връзката ви. Ако сте необвързани, тази седмица ще срещнете любовта. Следвайте интуицията си.

Козирог

През тази седмица ще оставите следа в света. Ще получите материални възнаграждения за успехите си. В края на седмицата се отдайте на забавления. Споделете идеите си със света и ще получите много нови фенове и хора, които ви се възхищават.

Водолей

Всички планове за тази седмица, които имате, ще се провалят. Имате много енергия напоследък и тази седмица е подходяща за нови начинания. Четвъртък и петък ще бъдат най-добрите дни от седмицата. Ще можете да разчитате на близките и приятелите си.

Риби

Предстои ви неочаквано развитие на живота ви. Седмицата е подходяща за пътувания, така че ако имате възможност за бягство на някое приятно място, възползвайте се. В края на седмицата ще получите важно съобщение от ваш близък.  

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay