Седмичен хороскоп за периода 23 октомври- 27 октомври 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Седмичен хороскоп за периода 23 октомври- 27 октомври 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Тази седмица ще бъде изключително важна за кариерата ви. Ще реализирате проекти, по които работите от доста време насам. Ако не сте доволни от резултата, можете да предприемете някакви стъпки, за да поправите нещата. В средата на седмицата се фокусирайте върху личния си живот.

Телец

През тази седмица ще се наложи да помислите по някои много важни въпроси. Неочаквани новини в началото на седмицата ще повлияят на семейството ви и ще поставят на фокус някои лични и финансови реалности. Ще се наложи бързо да подредите приоритетите си, за да се справите рационално с тази ситуация. 

Близнаци

Топлината на любовта ще ви поддържа през тази седмица. Предстои ви много драма, много емоции и промени. Не позволявайте на рутината да руши отношенията ви. Имате много задачи за тази седмица, така че по-добре си направете списък и го следвайте, за да не пропуснете нещо. Сега е най-подходящият момент да се завърнете към здравословния начин на живот.

Рак

Предстои ви важна седмица за любовта и взаимоотношенията ви. Много важен човек ще влезе в живота ви точно сега. Или може би ще се наложи друг важен човек да напусне живота ви. Опитайте да бъдете точни и коректни по всички въпроси. Краят на седмицата е предназначен за любов и забавление.

Лъв

Предстоят ви големи промени и ново начало в много аспекти от живота ви. Всички тези промени ще бъдат свързани с личния и професионалния ви живот. Вие сте творчески ориентирана личност, но също така умеете да работите в екип, така че в началото на седмицата ще се наложи да преглътнете някои от своите желания в името на другите.

Дева

Тази седмица е подходяща за справяне с определени реалности, така че можете да продължите напред, по-уверени от преди. Доверете се на инстинктите си, вместо да отстъпвате. Преследвайте целите си и постигнете това, което искате, без значение какво ще ви струва и от какво друго трябва да се откажете.

Везни

Много неща се случват зад кулисите тази седмица, така че не се съмнявайте в нещата, докато се случват, дори да не е точно така, както сте си го представяли. В началото на седмицата ще трябва да се справите с въпрос, свързан с кариерата, дома или семейството. Приемете реалността такава, каквато е и продължете напред. Доверявайте се на интуицията си през тази седмица.

Скорпион

Животът ви напоследък е много натоварен и вълнуващ, но през тази седмица ще трябва да се фокусирате и да разберете какво си струва да правите и какво не. В началото на седмицата ще получите сигнал, че е време да спрете да се биете в битка, която ще загубите. Опитайте да се социализирате през тази седмица и планирайте пътуване. 

Стрелец

Напоследък имате много различни опции и възможности и през тази седмица, най-накрая ще можете да сложите чертата и да започнете да премисляте всяка от възможностите. Не можете да насилвате нещо, което не е предназначено да се случи по определен начин. Вашата кариера ще започне да се развива в положителна посока. Любовният ви живот също е в разцвета си.

Козирог

През тази седмица ще се сблъскате с реалността и тя може да бъде поразяваща. Ограниченията, свързани с работата ще станат ясни в началото на седмицата. През тази седмица ще загубите доверието си във всичко и всички, но може би е за добро. Ще се научите да действате сами, без да сте зависими от абсолютно никого.

Водолей

Вие сте социални хора и вашата социална динамика ще се измести по интересен начин точно сега. Няма нужда от драма, не е задължително тази промяна да е отрицателна. Опитайте да не влагате прекалено много мисъл и емоции в нищо днес, просто опитайте да запазите неприкосновеността на личния ви живот. Опитайте да се откъснете от проблемите и се позабавлявайте.

Риби

Вълнението в работата ще стане още по-силно от изминалата седмица. В центъра на вниманието ви ще попаднат някои финансови реалности, които може да не са много приятни, но не забравяйте, че парите не са всичко. Ще получите предложение, което ще имате време да обмислите, но не се забавяйте прекалено много с отговора.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay