Седмичен хороскоп за периода 25-29 юли 2016 г.

Вижте хороскопа си за тази седмица

Седмичен хороскоп за периода 25-29 юли 2016 г.

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!


Овен

Тази седмица ще сте много продуктивни в работата си. Ще трябва, обаче, да се заемете с разрешаване на важни въпроси в личния си живот. Напрегнете волята си и нещата ще се получат. Очакват се материални постъпления. Периодът е подходящ и за започване на нов бизнес.

Телец

Тази седмица ще достигнете така желаната от Вас материална стабилност. Някои от делата Ви, обаче, могат да изостанат, тъй като сте се натоварили с много неща накуп и не Ви стига време за всичките. Възможни са разочарования в личен план.

Близнаци

Възможни са промени, които ще предизвикат обрат за Вас. Добре е през тази седмица да се доверите изцяло на интуицията си, тъй като това е единственият начин да се справите с възникналите ситуации.

Рак

Вървите по пътя на успеха. Крачките са бавни и дори на моменти несигурни, но тази, или другата седмица ще дадат резултат. Добре е да избягвате противоречията с колеги през тази седмица, защото ще имате нужда от тяхната помощ.

Лъв

Ще сте притиснати от множество задачи и проблеми, които предизвикват психически и физически неудобства. Някои от Вас ще се наложи да тръгнат на дълъг път с подчертано нежелание. 

Дева

Деловите успехи ще радват Девите през тази седмица. За някои от знака е възможно силно напрежение в интимното партньорство. Това ще ви се отрази на концентрацията и настроението.

Везни

Ако сте решили през тази седмица да атакувате високи цели, знайте, че периодът не е много подходящ за това. Контактите, които ще създадете през тази седмица ще са успешни и ще са Ви от полза. Очертават се приятни пътувания.

Скорпион

Тази седмица задачите в работата ще Ви се сторят като детска игра, ще се справяте брилянтно с тях. Периодът е благоприятен за постигане на материални облаги. 

Стрелец

Ще имате много задължения на работа тази седмица, но това само ще отключи вашето желание да се справите с тях. Очакват се приятни романтични изненади от любимия човек.

Козирог

Ще имате делови и материален растеж през седмицата. Ще получите новини, които ще Ви зарадват и ще приповдигнат настроението Ви. Ще преживеете страхотни мигове с човека до Вас.

Водолей

Тази седмица е подходяща за възстановяване на вътрешно равновесие и укрепване на емоционалната Ви природа. 

Риби

Налице са всички условия за делова сполука през този период. Ще гарантирате успеха си, ако си направите план за всяко действие. Ще създадете много контакти, които ще са полезни за Вас.

0 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay