Седмичен хороскоп за периода 26 септември- 30 септември 2016г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 26 септември- 30 септември 2016г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Бъдете нащрек през тази седмица. Пригответе се нещата да преминат на следващо ниво. Не позволявайте на хората да тренират лидерските си умения върху вас. Края на седмицата се очертава като много романтичен период. Съсредоточете се върху нещата, които ви носят удоволствие.

Телец

Това е вашата седмица! Осъществете най-амбициозните си планове. Ще имате успех! Не забравяйте да помислите за това как се чувстват вашите приятели и роднини. Не пренебрегвайте големите идеи, които имате. Резултатите ще надхвърлят очакванията ви.

Близнаци

Предстоят ви неочаквани и страхотни преживявания през тази седмица. Уверете се, че ще останете на върха през цялата седмица. Краят на седмицата е подходящ за почивка. Тази седмица ще се отрази на чувствата и интуицията ви. Не забравяйте да направите нещо забавно.

Рак

Тази седмица ще бъдете подвластни на чужди чувствата и емоции. Ще се съобразявате с нечии нужди, но не забравяйте да обърнете внимание и на себе си. Сътрудничеството е от огромно значение за успехите и постиженията ви през тази седмица. Прекарайте повече време с приятелите си.

Лъв

Това е една от онези седмици, в които просто всичко си идва на мястото и се подрежда по най-добрия начин. Ще имате голям успех в кариерата през тази седмица. Седмицата е подходяща за започване на нов бизнес. В края на седмицата ще се запознаете с нови, интересни хора.

Дева

Отдавна не сте се чувствали ентусиазирани и развълнувани. Тази седмица това ще се промени. Любовният ви живот е бил в застой, но има голяма вероятност това също да се промени. Запазете плановете си в тайна, за да сте сигурни, че никой няма да се опита да ви попречи.

Везни

Доверете се на инстинктите си, тъй като те ще доведат до някои много интересни и значими връзки. Когато става въпрос за работа, съсредоточете се върху работата в екип. Определете си нови лични цели, свързани с бъдещето ви развитие и с финансовото ви положение. Ще се срещнете с човек, с който ще се обвържете емоционално.

Скорпион

Това е една невероятна седмица за вас. Ще успеете да балансирате собствените си нужди с тези на останалите. Вашата кариера е в разцвета си в момента и ако положите нужните усилия, още дълго време ще бъде така. Ще имате невероятен успех с всичко, с което се захванете.

Стрелец

Огромни промени се случват с живота ви в момента. Ще имате всичко, от което се нуждаете, за да бъдете в течение с нещата. Ще се сблъскате с някои досадни проблеми, но всичко малко по малко ще отшумява. Възможно е между вас и приятел да пламне любов, но това е нещо хубаво.

Козирог

Вашата творческа страна е много силна, но бъдете практични, когато стане въпрос за детайлите. Вашият любовен живот също е в разгара си. През тази седмица обръщайте внимание на детайлите и преглеждайте внимателно документите, с които работите.

Водолей

Ако осъзнаете точно какво искате и получите синхрон между нуждите и желанията си, ще имате възможността да намерите подходящия партньор и постигнете всичко, за което мечтаете. Не се срамувайте да покажете интереса си към определен човек или хора. Ще получите яснота за миналото.

Риби

Напоследък работата ви е в застой, но нещата ще започнат да вървят по-лесно и гладко. Ако решите да започнете бизнес отношения с ваши роднини или приятели, ще постигнете успех. В края на седмицата се отдайте на пълна почивка, останете вкъщи и мързелувайте.  

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay