Секс пози, които ще ви помогнат да влезете във форма

Действайте!

Секс пози, които ще ви помогнат да влезете във форма

Сексът е приятно занимание за всеки. А знаехте ли, че може да бъде и полезен. Освен, че подсилва имунната ни система и ни прави по-щастливи, сексът може да ни помогне да влезем в отлична физическа форма.

Въведете в практиката си тези пози и определено ще се почувствате по-добре!

Наведена кучешка поза

Наведете се и застанете с издадено нагоре дупе. Можете да раздалечите краката си за по-голямо забавление. Позата позволява и да сгънете краката си, ако почувствате умора по време на акта. Позицията стяга ръцете и подсилва горната част на гърба.

Мостът на стенанията

Легнете по гръб със сгънати колене. Повдигнете бедрата си и нека партньорът ви да коленичи пред вас. Позата позволява стимулация на върха на вагината. Подсилва кръста, стяга дупето и прасците.

Петдесет нюанса йога

Вие сте по гръб и краката ви са разтворени. Партньорът ви хваща за китките и започвате да се движите в ритъм. Подходяща е за бедрата.

Мир и спокойствие

Легнете по гръб си и го накарайте да коленичи до главата ви, докато коленете му докосват раменете ви с лице към краката ви. След това вдигнете краката си около бедрата му. Позата е интензивна и гори доста калории.

Любовна мълния

Той застава на колене, а вие го задоволявате с гърдите си. Много е просто, а същевременно и полезно. Позата подсилва глезените и отпуска квадрицеосите.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay