10 неща, които мъжете мразят да чуват по време на секс

Кои фрази, изречени в леглото, са крайно отблъскващи за него

10 неща, които мъжете мразят да чуват по време на секс

Сексът свърза мъжа и жената, прави ги по-близки. Има обаче неща, които са буквално забранени за казване по време на секс. Те не само ще отблъснат мъжа до вас, а и най-вероятно няма да доведат до желания край.

Внимавайте какво говорите, докато приятелят ви съблича една по една дрехите ви. Мястото на подвеждащите въпроси и странните заключения не е между завивките!

1. "Кога ще свършиш?”
Това изречение може да прекъсне и най-старателно създаваната връзка. Чувайки го, мъжът веднага си прави заключение, че жената до него не изпитва удоволствие, а иска просто всичко да приключи.

Вместо това прошепнете нещо от сорта на "Наистина искам да свършиш!”, което ще му покаже, че за вас действително е важно неговото удоволствие.

2. "Чу ли бебето да плаче? Може ли да отидеш да провериш?”
Това влудява мъжът до вас, защото е обстоятелство, което не зависи от нито един от двама ви. Естествено, той ще отиде да провери, но шансовете, когато се върне да е в същата форма, са значително ниски. Мъжете мразят да бъдат прекъсвани, а когато няма какво да направят, за да предотвратят това, наистина се чувстват ужасно.

3. "О, не… Е, все пак си близо!”
Едно от най-страхотните неща в секса според мъжете е това да видят, че половинката им е удовлетворена. Мъжът до вас иска да му дадете шанс, а не да го пришпорвате. Това го кара да се чувства сякаш не оценявате това, което прави.

Вместо това се фокусирайте върху положителните коментари, като: "Цялото ми тяло трепери, когато правиш това. Нямам търпение да го направиш отново.” Запомнете, че мъжете имат различна полова система от нашата - няма как да очаквате да знаят колко трудно понякога е за вас да достигнете до оргазъм. Насочвайте ги, не ги обезкуражавайте!

4. "Винаги ли си имал тази бенка?”
Ако забележите нещо странно по тялото на партньора ви, запазете въпросите си за след това. В противен случай бихте го накарали да се чувства неудобно.

5. "Защо просто не си говорим?”
Повдигането на темата "Защо не си общуваме повече?” по време на секс или преди това е строго забранено! Мъжът до вас ще си помисли, че му намеквате, че ви използва само за секс, което, разбира се, едва ли е вярно.

Вместо да се оплаквате, просто започнете небрежен разговор след секс за нещо, което ще провокира интереса му. Например: "Ако спечелим от лотарията, какво ще си купим първо?” Така ще спечелите вниманието му и ще можете да преминете на други теми, които ви вълнуват.


10 неща, които мъжете мразят да чуват по време на секс

6. "Не мислиш ли че стените в кухнята ще изглеждат чудесно в бяло?”
Има ли нужда да обясняваме защо нещо подобно е неподходящо за изричане по време на секс? Така само ще покажете на човека до вас, че не сте при него в леглото, а умът ви е зает с други неща. Което, разбираемо, ще го отблъсне, подсказвайки му, че жената до него не е достатъчно възбудена.

Говорете му за усещането, на което се наслаждавате най-много. За следващата стъпка, която искате да предприеме. Не убивайте страстта с празни приказки!

7. "Мислиш ли, че съм надебеляла?”
Първо, това е манипулативен въпрос. Второ, няма правилен отговор. Ако приятелят ви каже "Да”, това е автоматичен билет към драматичен завършек на вечерта. Ако отрече, вероятно ще го обвините в лъжа.

Мъжете харесват жени, които уважават тялото си и се чувстват уверени в леглото, независимо дали имат килограм в повече или по-малко. Самокритичните жени не са особено секси. Покажете му, че се чувствате добре в собствената си кожа като насочвате ръцете му по тези части от тялото си, които харесвате най-много.

8. "Кажи ми, че съм красива!”
Странно е, когато жената кара мъжът в леглото си какво да казва по време на секс. Така той ще се почувства като актьор, от когото се изисква определено поведение.

Вместо това му казвайте какво искате да направи. Да насочвате вниманието му от външния ви вид към физическите ви усещания, не е просто красиво. Горещо е! А и на всеки мъж му харесва идеята жената да насочва сексуалната игра.

9. "Трябва да отида до тоалетна”
Какъв друг аргумент да изтъкнем, освен че това изречение смъква нивото на възбуда до минимум? Физиологичните нужди са част от живота, включително и от времето, което прекарвате заедно с половинката си в леглото, но не е нужно да използвате този начин, за да му съобщите, че имате нужда от 5 минутки. Просто загатнете: "Ще се върна след пет минути”, с което може пък и да подсилите любопиството, а с това и възбудата му.

10. "Може ли да направиш онова, което най-много обичам?”
В повечето случаи мъжът просто не знае за какво говорите! Налага ли се да го карате да играе игра, в която не знае правилата?

Вместо това кажете направо какво искате. "Откакто се събудих тази сутрин си представям как……” Това е секси и възбуждащо. Мъжът до вас със сигурност ще ви бъде благодарен.

Ако искате да научите още истини около сексуалния живот, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

25 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 13.07.2014|06:58
за съжаление желанието за секс при мъжете и жените е различно и товаводи до тези моменти. Но по-добре жената да откаже да прави секс, отколкото да си мисли за новот кухненско оборудване(освен,ако н го ползват в този миг :)
2
Не е посочен 07.05.2014|12:49
ако заговоря за новите шкафове,за които мисля наистина ще е тъпо, но мъжете понякога не се сещат,че просто не сме възбудени! :)
1
Не е посочен 07.05.2014|11:17
много интересна и забавна в същото време статия:)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay