4 съвета за любовната игра, които ще ви отведат на следващо ниво от сексуалния ви живот

Опитайте тези 4 неща довечера, няма да съжалявате!

4 съвета за любовната игра, които ще ви отведат на следващо ниво от сексуалния ви живот

Независимо дали искате да разнообразите сексуалния си живот или искате да го направите още по-интензивен, следващия път се фокусирайте върху любовната игра и няма да съжалявате! Това ще удължи процеса, следователно и удоволствието, а резултатите ще си струват чакането. Опитайте тези палави съвети довечера и ще получите едно изживяване на следващо ниво.

  1. Вземете си гореща вана или душ след работа

    Насладете се на гореща вана, споделена с вашия любим, след тежкия работен ден. Измийте целия стрес и напрежение и поставете началото на релакса. Наредете свещи около ваната, за да внесете романтика или се погушкайте под душа, преди да се отправите към леглото.

  2. Сложете си секси бельо

    Сложете нещо много секси преди следващата ви вечеря навън. Покажете само малка част от него на партньора си в колата на път за ресторанта. Накарайте го да мисли за това цяла вечер и да няма търпение да се приберете и да разкъса дрехите ви.

  3. Играйте игра

    Започнете да се целувате и събличате, но без да преминавате към основното действие веднага. Вижте колко дълго можете да издържите "да се дразните" така и който загуби трябва да измисли какъв ще е следващия рунд.

  4. Завържете очите му

    Направете нещата по-интересни и завържете очите на партньора си. Целувайте го бавно по врата, гърдите, корема и на всичките му любими места. Ако искате всичко да бъде на следващо ниво наистина, сложете кубче лед в устата си.   

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay