5 еротични игри, които ще направят сексуалния ви живот невероятен

Пробвайте ги още тази вечер

5 еротични игри, които ще направят сексуалния ви живот невероятен

За да не се настанява рутината в сексуалния ви живот, трябва да го разнообразявате възможно по-често. Еротичните игри са идеален начин да нарушите старите навици и да опитате нещо ново. След като прочетете тази статия, ще можете да изненадате вашия партньор с интересни еротични игри още тази вечер. А той, със сигурност, ще остане доволен. Убедени сме, че те ще се отразят невероятно добре, както на сексуалния, така и на личния  ви живот.

Еротична игра Фотограф

Мъжът е в ролята на фотограф и дебне да ви направи най-провокативните и секси снимки. Започва да ви снима облечена и лека полека съблича дрехите и заснема невероятното ви горещо тяло. Ако се увлечете, можете да заснемете и самия сексуален акт. Не забравяйте, обаче, да го изтриете, веднага, след като го изгледате.

Еротична игра Автостопаджийка

За целта трябва да сте навън, но да пресъздадете сценария с точност. Облечете секси дрешка и застанете, чакайки на стоп. Така изчаквате правилния стопаджия, направете му перверзен знак да спре.. бъдете сигурни, че няма да ви подмине. След това скочете в колата и започнете да го целувате страстно. Отбийте в първата отсечка и се отдайте на любовни ласки!

Еротична игра Учител и ученичка

Сценарият е ясен. Учителят е съблазнен от своята секси палава ученичка. Вие сте облечена в униформа, а учителят .. той е строг и ви учи.. на абсолютно всичко. Разбира се, и ви пляска, когато не знаете нещо!

Еротична игра Затворничка и Тъмничар

Вие сте затворена. Тъмничарят ви гледа дълго време.. няма съмнение, понравила сте му се. За да излезете от "затвора" трябва да се впуснете в садо-мазо игри с тъмничаря, който всъщност е вашият любим.

Еротична игра Момиче на повикване и клиент

За да осъществите играта, вие трябва да се превърнете в изкусителна млада дама, която е мечта за всеки клиент. Отивате в ресторант, хапвате изискана вечеря и след това отивате в хотела за същественото... Там, разбира се, след услугата клиентът си плаща за услугата.. Това възбужда всички мъже!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

7 7
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay