5 изненадващи ползи от секстинга за брака

Вижте как влияят секси съобщенията на брака

5 изненадващи ползи от секстинга за брака

Може ли брака да стане по-вълнуващ като вземете телефона си и напишете едно секси съобщение? Да, определено!

Последните проучвания показват, че колкото повече мръснишки съобщения изпращате, толкова по-сексуално задоволени сте. Но ползите не свършват до тук. Ето още 5 положителни влияния на секс съобщенията.

  1. Повече емоционална близост и по-малко стрес

    Секс съобщенията ви сближават и то много. Добрият секс ни кара да се чувстваме по-близки. А партньорите, които са по-близки, се чувстват обичани, подкрепяни и не са толкова стресирани.

  2. Сексуалният ви живот ще бъде същият като в началото на връзката

    Секс съобщенията са идеална любовна игра. Споделянето на фантазии, съблазнителните коментари и страстните снимки трупат много сексуално напрежение и резултатът ще бъде скъсани дрехи и страхотен секс след дългия работен ден. Подобен разтърсващ секс със сигурност ви напомня за секса в началото на връзката ви.

  3. Привличане

    Много мъже често не са сигурни дали съпругата им е привлечена от тях. Секс съобщенията са страхотен начин да покажете на своя партньор, че го намирате за привлекателен и че мислите за него, когато не е при вас.

  4. Повишават самочувствието и увереността

    Партньорите, които си разменят секси съобщения, са много по-уверени. Те се гордеят с тялото си и със сексуалния си живот, което е изключително важно за една пълноценна връзка.

  5. Секстингът е забавен

    Това е начин да измислите някаква шега само за вас двамата. Комуникирайте с някакви кодови думи, защото не знаете кога някое от децата може да намери телефона ви. С тези съобщения ще се чувствате сякаш говорите на един език и ще се забавлявате много.   

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!    

3 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay