5 начина да направите секса още по-добър

Искаме

5 начина да направите секса още по-добър

С времето сексът може да стане в един момент еднотипен. В никакъв случай не бива да позволявате това да се случва. Ето защо ние ще ви научим как да направите едно приятно изживяване още по-приятно. Колкото и добро да е едно нещо, винаги може да се подобри, така е и секса.

Не се притеснявайте да говорите за желанията си

Партньорът обича да слуша какво иска жена му, как да се прави, по колко пъти да се прави.. Мръснишките думи в леглото ще възбудят половинката ви и ще я накарат да ви желае още повече.

Приемете философията на "Защо не?"

Не се страхувайте да опитвате нови неща в леглото и да експериментирате.. и не само в леглото, разбира се.Хубавото на експериментите е, че има шанс едно хубаво нещо да стане още по-хубаво.

Изпълнявайте фантазиите си

В крайна сметка, кое ви спира да не правите това, което се върти в мислите ви.. ? В спалнята сте само вие и половинката ви и можете да разгърнете напълно въображението си и да се отдадете на своите порочни мисли.

Отдавайте се на самостоятелни занимания...

За мастурбацията говорим, разбира се. По този начин опознавате тялото си, знаете какво ви харесва и .. в един момент партньорът ви също ще поиска да се присъедини и да ви отмени..

Бъдете спонтанни

Животът ни е достатъчно планиран и пълен с графици и задачи.. Нека поне сексът е спонтанен.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay