5 удобни секс пози за бременни

Удобно и безопасно

5 удобни секс пози за бременни

Да, сексът не е мираж през периода на бременността! Има някои жени, а и мъже, които се притесняват да не наранят по някакъв начин бебчето и да му създадат дискомфорт. Това е изключено да се случи, дори е хубаво да се прави секс, за да могат да се контролират женските  емоции, които всички знаем, че по време на бременността бушуват. И това, че коремчето вече е пораснало, не трябва да Ви притеснява. Ето няколко пози, в които ще Ви е комфортно и ще можете да се насладите на интимното преживяване.

Поза лъжички - Тази класическа поза позволява на стомаха да се отпусне и едновремемнно поддържа матката. Подходяща е за първите месеци на бременността.

Поза Хрътка - много подходяща е за третото тримесечие на бременността. Тя представлява следното: жената е легнала по корем. Краката й са разтворени леко, а тялото на партньора й е прилепнало леко към нейното и прониква нежно. 

Позата Обяздване - Това е, когато жената е върху мъжа. Тя е много удобна за бъдещите майки, тъй като стомахът Ви е свободен и нищо не го притиска.

Поза Сирена - Вие сте легнали по гръб, задните части са повдигнати върху малка възглавница и повдигате краката си вертикално, докато партньорът Ви е на колене. 

Поза Вплетени - Седнете с лице един към друг. Седнете в скута му и обвийте крака около него. Тя е удобна и не натоварва жената. Ако имате проблеми с кръста, сложете възглавничка отзад.

Насладете се на качествен, чувствен и нежен секс дори и по време на бременността!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay