7 грешки, които жените допускат в леглото, разкрити от порно звездите

За да станем още по-добри в секса

7 грешки, които жените допускат в леглото, разкрити от порно звездите

Всеки мъж си мечтае за секс като в порно филм - много разкрепостеност, страст и луди неща, кореспондиращи със свръхестественост. И всяка влюбена жена желае да му достави това удоволствие да се почувства пряк участник в този филм. Ето няколко грешки, които да не допускате, когато правите секс, разкрити от известни порно актриси.

Не търсите обратна връзка

А трябва! Всяка година очаквате фийдбек от работодателя си за работата, която сте свършили. Това очаква и партньорът ви! Порно актрисата Джоана Ейнджъл казва, че комуникацията с партньора по време на секс е много важна! Повечето партньори не са толкова опитни и е добре да си споделяте кое ви възбужда, кое ви овлажнява, кое не ви харесва и кое ви подлудява... Така сексът ще бъде много по-добър!

Никога не поемате контрола

Да, в природата ни е да бъдем слабия пол и да бъдем завоювани, но е грешно само да стоим и да чакаме всичко наготово. Порно актрисата Джулия Ан казва, че поемането на инициативата от жената е много секси и възбуждащо за мъжа.

Не давате приоритет на любовната игра

Джулия Ан ни съветва и да не пренебрегваме любовната игра, защото тя винаги има значение за крайния мокър резултат.., както и за цялостната възбуда по време на секс.

Не отделяте достатъчно време

С течение на връзката сексът става мнохо хубав, но все по-бърз. Вече не отделяте време на телата си, а това не е правилно според Джулия Ан. Колкото и врме да минава, винаги приемайте секса като нещо сакрално и не претупвайте нещата!

Страхувате се как изглежда тялото ви

Докато си мислите как изглеждате в тази поза, просто отнемате от сексапилността и не можете да се отдадете напълно на сексуалния акт.

Не се гледате в очите

Порно актрисата Таша Рейн отчита това като грешка. Очите могат да кажат много неща!

Не питате за орален секс

Не се свенете да наведете глава и да доставите ласки с език на партньора си. Това ни съветва Таша Рейн.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

34 25
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay