9 трика да сме по-влажни по време на секс

Защото го предпочитаме влажно...

9 трика да сме по-влажни по време на секс

Сексът ни е любима тема и никога няма да ни омръзне! Сексът ни прави по-щастливи, по-усмихнати, по-креативни, по-мили с хората, по-добри! Сексът е магьосник! Затова винаги ще обичаме да палуваме под завивките. За да е пълно удоволствието, е важно да се навлажняваме достатъчно.. Ние ще ви дадем няколко много важни и ценни съвети за това да сте по-влажни по време на сексуалния акт. Четете и изпълнявайте!

Следвайте вашите предпочитания

Всеки човек се възбужда от различни неща. На някои им действа гледането на порно, на други четенето на еротична литература, на трети ласки по половите органи.. Открийте това, което ви кара да ескалирате и се оставете да ви убие (Така де да ви подейства - нали знаете, че викат на оргазъма малката смърт!)

Отпуснете се

Преди да правите секс просто трябва да сте спокойни. Погрижете се за себе си - направете си топла вана, сипете си чаша вино и си пуснете релаксираща музика.. това ще ви извиси на седмото небе.. 

Изследвайте тялото си

Застанете чисто голи пред огледалото и се наблюдавайте. Докосвайте частите от тялото си - погалете клитора, срамните устни... , за да видите как реагират.

Експериментирайте

Опитайте се да използвате различни видове докосване като натискане, гъделичкане, месене, притискане или леко издърпване на гениталиите. По този начин ще научите кое най-много ви възбужда и ще предадете ценния опит на партньора си.

Поемайте дълбоко въздух

Това помага да се освободи сексуалната енергия.

Стимулирайте ануса си

Може да го разтриете или да използвате секс играчка.. Каквото душа ви иска!

Занимавайте се с гърдите си

Можете да ги мачкате, да ги месите и да ги стимулирате по всякакви възможни начини.

Мастурбирайте

Опитайте се да използвате повече от един пръст при мастурбация, за да улесните производството на възбудителна течност във влагалището.

Комбинирайте техники

След като сте научили какво ви възбужда, просто съчетайте няколко неща.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

10 12
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay