Девствена до сватбата- изповедта на 7 жени

Вижте какво споделят те

Девствена до сватбата- изповедта на 7 жени

Независимо дали по религиозни причини, от притеснения или изчакване на подходящото време, има жени, които чакат първата брачна нощ, за да правят секс за пръв път. Дали е магично или много неловко, едно нещо е ясно: сексът в първата брачна нощ е всичко друго, но не и предсказуем.

Няколко жени споделят мнението си и опита си за запазването на девствеността до сватбата:

"Омъжих се млада и първият ни път беше на медения месец. Винаги съм си го представяла супер романтично и страстно, но всъщност беше неловко и много забавно. Щях да умра от срам, ако мъжът ми не ме успокояваше. Сексът продължи около 40 секунди и болката беше ужасна", Сара, 21 години

"Преди да срещна съпруга си, никога не съм срещала мъж, с който искам да правя секс. Никога не съм планирала да пазя девствеността си за брака, но съпругът ми искаше първият път да е специален. Преди да се оженим, водехме дълги разговори за секса. Първият път беше малко дискомфортно, но оттогава сексуалният ни живот е страхотен.", Ерика, 30 год.

"Винаги съм искала да изгубя девствеността си с правилния човек, но никога не съм предполагала, че ще чакам да се омъжа. В началото се притеснявах, заради размера, но всъщност химията е това, което прави секса страхотен. Все още опознаваме телата си и разбираме какво ни харесва",

"Правих секс за пръв път през първата брачна нощ. Мъжът ми обаче беше правил секс хиляди пъти, със стотици жени. Много се притеснявах, че нямам никакъв опит, а той има толкова голям опит. Представях си секса по различен начин. В някои аспекти става все по-добре, но притесненията, че той има повече опит, още ги има.", Ана 23 год.

"Сексът в първата брачна нощ беше ужасяващ и много болезнен. Бяхме толкова развълнувани, че най-после ще се случи, а резултатът беше ужасяващ. Направихме го пак на медения месец и тогава нещата бяха различни. Оттогава секса е зашеметяващ. Имам възможността да правя различни неща, които никога преди не съм опитвала. Страхотно е!", Маргарет 22гоф.

"Беше ужасно. Не се шегувам. Да чакам първата брачна нощ беше най-голямата грешка в живота ми. Женени сме от 4 години и нещата не стават по-добре. Вече дори не спим в едно легло.", Наташа, 29 год.

"Вярвах, че ако правя секс преди сватбата, никой няма да иска да се ожени за мен. Мъжът ми също беше девствен и първата ни брачна нощ беше страхотна. За първи път свърших чак 8 месеца по-късно.", Меган 24 год.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay