Жени споделят мнението си за секса по време на менструация

"По-лесно се получава оргазъм"

Жени споделят мнението си за секса по време на менструация

Когато са в цикъл повечето жени искат само да лежат на дивана, да гледам филми и да ядат шоколад, но някои жени изобщо не възприемат този период от месеца по този начин. Има жени, които прекарват горещи нощи с любимия, без да ги смущава факта, че са в цикъл.

Няколко жени споделят какво наистина представлява сексът по време на менструация и защо кърпата е най-добрия приятел на жената през този период.

"По-възбудена съм"

"Обикновено съм много по-възбудена по време на цикъл, отколкото през останалото време. С мъжа ми правим секс през последните дни от цикъла. Понякога той иска да правим секс и когато течението е по-обилно, но аз съм сигурна, че ще бъде отвратен, така че се въздържаме"

"Облекчава болките"

"Ние с годеника ми нямаме нищо против секса по време на цикъл. Просто не говорим за това. Но е много хубаво. Колкото и отвратително да звучи, не ни е нужен лубрикант и намалява болката и дискомфорта, така че просто слагаме една кърпа и си взимаме душ след това."

"Правя му орална любов"

Моят цикъл е много лек, така че сексът почти не се различава от обикновения, но все пак не го правим толкова често, колкото ми се иска. Използвам този период да правя орална любов на партньора си, без да очаквам нищо в замяна."

"Бонус: не се нуждаем от лубрикант"

"Не се чувствам толкова уверена, когато правим секс по време на цикъл, но не ме притеснява. Просто съм по-мързелива през този период и не съм много инициативна. Понякога го правим под душа или прави, за да не изцапаме чаршафите. Голям плюс е, че не е нужно да използваме лубрикант.

"Гърдите ми са напрегнати"

"Сексът е единственото хубаво нещо, свързано с цикъла (и това, че не съм бременна, разбира се). Възбудена съм 24 часа в денонощието и сексът винаги е спонтанен и горещ. Освен че поставям кърпа под мен, няма нищо друго различно от обикновения секс.

"Прави ме супер суха"

"Не правим  много често секс, когато съм в менструация, защото става голяма каша, а и съм по-суха от обикновено, благодарение на тампоните. Ако все пак правим секс, поставяме кърпа и след това си взимаме душ. Мисля, че съпругът ми е по-малко заинтересован от секса през този период от месеца."

"По-лесно получавам оргазъм"

"Много по-възбудена съм по време на секс. Освен това съм по-влажна и най-хубавото е, че много по-лесно получавам оргазъм. Не мога да кажа, че сексът по време на цикъл е любимото ми нещо, но определено нямам нищо против."

"Много по-чувствителна съм"

"Сексът по време на цикъл е страхотен! Преди да срещна сегашния ми приятел, никога не бях опитвала, защото го смятах за отвратително. Е, нещата се промениха. Много по-чувствителна съм, което прави секса много по-хубав. След секс, винаги менструацията ми става по-оскъдна и болките намаляват."

"Отвратително е"

"Менструацията е отвратителна, а сексът по време на менструация не е по-хубав. Страх ме е да не изцапам матрака си, а и ми е писнало от мъже, които бягат, когато чуят, че съм в цикъл."

"По-влажна съм и е по-голямо приключение"

'Не мога да кажа, че харесвам секса по време на цикъл повече, отколкото обикновения секс, но приятелят ми го обожава, защото съм по-влажна от обикновено. Това допълнително овлажняване ме прави по-склонна да опитваме различни пози."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay