Защо жените гледат повече порно след сватбата?

28% от обвъзаните гледат такива филми

Защо жените гледат повече порно след сватбата?

Последното проучване на учените от Университета в Кембридж показва, че наскоро омъжените жени си пускат много по-често онези забранени за деца канали, отколкото дамите, които са все още неообвързани. Статистиката е следаната: от запитаните 28 % от обвързаните вече жени гледат образователни филмчета срещу едва 9 % от необвързаните. Резултатите са много интересни. Ако се замисли човек, по-логично би му се сторило да е обратното, тъй като, когато човек е сам е склонен да си мечате повече за ласки, тъй като реално не ги получава.

Учените си обясняват този феномен по няколко начина. Първо, те смятат, че желанието за секс  на наскоро венчаните жени е по-голямо и те искат да се "образоват", за да се представят по-добре в спалнята. В крайна сметка, те явно са осъзнали, че от тук нататък ще са с един и същи човек и е добре да разнообразяват позите. А най-добрият начин да го направят е, като копират от професионалистите.

Друго правдоподобно обяснение е, че те вече се приемат като по-големи и зрели хора и няма нищо лошо в това да хвърлят по едно око на такива филми. Ние също смятаме, че няма нищо лошо в това. А вие, дами, гледате ли порно?

Автор : Теодора Георгиева

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay