Защо мъжете толкова държат да гълтаме спермата им?

Оказва се, че причините са много по-дълбоки

Защо мъжете толкова държат да гълтаме спермата им?

Със сигурност Ви се е случвало поне веднъж някой мъж да ви подкани след свършването на сексуалния акт, да глътнете спермата му. В крайна сметка защо да я хвърля напразно, като може вие да я оползотворите. И се започва с убеждаването колко полезна е тя, как добре влияе на здравето и какво ли не, само да се съгласите да го направите. Защо, обаче, мъжете толкова настояват да извършим нещо, което на нас определено на нас не би ни донесло някаква наслада? Освен това и самата гледка не е нищо особено, дори не бихме я определили като приятна, защото едва ли мъжете искат да гледат как се мръщим, докато поглъщаме семенната им течност. Защо тогава са толкова настоятелни? Всъщност има по-дълбоки причини за това тяхно желание.

Те вярват, че това сплотява връзката

По този начин вие изживявате още едно сексуално действие заедно. Да, мъжът ви дава изключителното право да се включите в свършването, а именно като поемете течността. По този начин те мислят, че връзката ви става по-здрава на емоционално, ментално и най-вече сексуално ниво.

Те наистина вярват в тезата за здравословната полза от спермата

Всъщност, когато говорят колко добре ще ни се отрази тяхната течност, те изобщо не ни лъжат. Приемете го като един вид натурално лекарство, което собственият ви приятел е произвел и иска да пийнете от него или да се намажете с него.

Няма да изпадаме в подробности, но ще кажем, че в спермата се съдържат много минерали и също така действа притив депресия.

Това ги кара да се чувстват специални

Мъжът знае, че жените не долюбват гълтането и затова е убеден, че не сте го правили с всеки, ако изобщо някога сте пробвали. Това да Ви навие да опитате от неговата семенна течност, е равнозначно на малка победа, която той дълго ще помни. Понякога това може да е по-радостно за мъжа, дори от това да ги пуснете отзад.

Това им показва, че ги обичате

Щом сте склонни да изпълните молбата му, дори и да не Ви харесва, то значи вие сте готови да направите всичко за него,а по-голямо доказателство за обич здраве му кажи.

Това ги кара да се чувстват значими за Вас

Да изпълните най-големите им и съкровени еротични мечти, да изживеят истински порно филм с Вас.. това е просто нереално хубаво. Мъжът винаги ще Ви бъде благодарен и ще знае, че той значи много, наистина много за Вас.

Карате ги да се почувстват господари

В леглото мъжът обича да властва и командва и това да успее да надделее над вас и да ви накара да осъществите негова мечта, е равнозначно на това да ви е покорил. Това го кара да се чувства като господар, а вие като момичето, което е на негово разположение за всичко и по всяко време.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

35 16
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay