Защо мъжете толкова обичат да го правят отзад?

Забраненото е най-сладко!

Защо мъжете толкова обичат да го правят отзад?

Сексуалният Ви опит със сигурност ви е показал, че мъжете са големи мръсници (не, че ние не сме) и постоянно искат да нарушават правилата, да навлизат в забранени зони и да разрушават табута. За тях много апетитен се оказва нашия анус и постоянно ни увещават да ги пуснем в така пазената и заключвана от нас врата. За тях е огромно удоволствие, а на нас носи по-скоро болка и неприятно усещане. Защо са толкова палави тези мъже и какво толкова ги изкушава в аналната любов?Нека разберем.

Когато го правим отзад, пенисът му е много по-близо до влагалището и ануса ни, а това носи изключително удоволствие за мъжа. Да, най-накрая той е на своето любимо място - топло е, влажно е, умопобъркващо е!

Когато влиза отзад, той се чувства като господар!

Жената е на колене, с гръб към мъжа, а той влиза в нея отзад без проблем! Това го кара да се чувства всемогъщ!

Правят нещо забранено

Вярно, че аналната любов не е забранена от закона, но по принцип се смята за нещо, което е по-нередно и не толкова обичайно. Да успеят да го направят с приятелката си, ги кара да се чувстват истински щастливи. Сякаш са успели да намерят магичен код и да влязат през труднодостъпен портал, който ги води на ново ниво от сексуалното желание.

По този начин изцяло обладават жената

Вече няма кътче, в което любопитния господин да не е бил. Навсякъде е покорил и завоювал и това го кара да се чувства господар!

Предизвикателството да накарат жената да желае да го направи

Някои жени се дърпат, страхуват се, че ще боли, че ще е неприятно (което не е много далеч от истината). Умението да ни склонят, за тях е победа!

И не на последно място.. смятат, че това сближава двойката

Разбира се, че я сближава. Все пак са навлезли в една много интимна зона.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

28 25
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay