Истинските причини, поради която една жена би симулирала оргазъм

И защо това не винаги е нещо лошо

Истинските причини, поради която една жена би симулирала оргазъм

Много жени прибягват до тази техника. Мъжете ненавиждат това и го наричат "женски номера". Толкова лоши ли сме всъщност и защо симулираме оргазъм? Нима това наша приумица или има по-дълбоки причини?

Първо, нека кажем, че никоя жена не би симулирала нещо, което реално не е изпитала, ако не иска на мъжа да му стане хубаво. Защо да се хабим, ако ни е все тая. Мъже има много, така че няма нужда да се стараем. И все пак, щом го правим, вероятно не искаме да обидим човека до нас.

Една жена се старае да направи добро впечатление на любимия мъж. Как бихме постъпили, ако той ви сготви нещо с цел да ви изненада, но то наистина не става за ядене. Ще се престорите, че ви харесва и дори ще поискате допълнително, нали? Сходно е и в леглото. Ако правите секс, но поради някаква причина не можете до стигнете до най-голямото удоволствие, а знаете, че това ще го разочарова, вие инстинктивно започвате да охкате и да го превъзнасяте колко е добър.

Всички знаем, че не всеки сексуален акт е съвършен. Случва се някой път сексът да е е толкова страхотен. Жената иска да предпази мъжа от разочарование или от това той да се почувства зле и затова чрез ласките и въздишките си го уверява, че всичко е нормално.

Понякога причината е и в нас самите. Претоварени от работа, или стресирани от ежедневни проблеми, най-малко ни е до секс. И все пак, не можем постоянно да отказваме. Ето защо понякога, когато изобщо не ни е до страстни ласки, не можем да достигнем заветната точка, но симулираме, за да дадем знак на партньора си, че не съжаляваме за прекрасната нощ.

Симулирането на жената не бива да е равнозначно на лъжа или поне е благородна лъжа.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay