Как да разберем дали е добър в леглото, преди да сме спали с него?

Я да видим!

Как да разберем дали е добър в леглото, преди да сме спали с него?

Не е най-важното, но за нас, момичетата, е от значение, защото, съгласете се, ако не се получават нещата под завивките (или по-правилно, когато останем и без тях) ,то едва ли ще се получат и другите. Нали знаете, че когато едната брънка от веригата не е наред, то и другата няма да върви. Затова ние, дамите, винаги се чудим на първа среща, дали нашият нов избраник го бива в леглото. Ние ще Ви подскажем как да разпознаете това, без  да си лягате с него и да губите реномето си на почтена жена.

Изказва компетентно мнение по сексуалните въпроси-Не го бъркайте с хваленето на някои мъже колко жени са имали и какви пози обичат. По принцип тези мъже са пълна нула. Не, говорим за мъж, който адекватно се включват в разговора на различни сексуални теми.

Отправя Ви закачливи намеци - Но не от онези просташките, които по-скоро биха те отказали, а интелигентен намек, показващ, че Вашето момче си го бива.

Всеки път, когато заговорите за секс, очите му светват - Вече са минали седмици, а той дори не Ви е направил намек да си легне с Вас, вежлив и мил е и Вие се чудите дали наистина сте срещнали принца, или гей? Сигурен знак, че е добър  в леглото, е , че се оживява, когато повдигнете темата. В такъв случай дами, благодарете на Съдбата! Такива мъже са рядкост!

Пише Ви закачливи секс съобщения - Да, определно сте попаднали на палавник. Отговаряйте му подобаващо и не го оставяйте дълго да се мъчи момчето.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay