Какво да правите, ако имате по-голямо сексуално желание от партньора си

И обратното...

Какво да правите, ако имате по-голямо сексуално желание от партньора си

Да бъдете на една страница с партньора ви винаги прави нещата по-лесни. Домакинската работа е по-лека, по-лесно избирате кой филм да гледате и сексуалният ви живот е по-задоволителен. За съжаление обаче нещата не винаги стоят по този начин. Обикновено партньорите не са съгласни за всичко и едно от нещата, за които може да има неразбирателство е това колко често да правят секс. Ето и решения на този проблем:

Ако вие искате да правите секс по-често

Мъжете често подценяват сексуалните желания на своя партньор. Мъжкото мислене е следното: ако тя иска секс, ще прояви инициатива. Щом не прави нищо, значи не иска, а и обикновено жените не искат да правят секс. Грешка! Жените искат секс. Просто в повечето случаи мъжете не разбират нашите сигнали.

Решението на проблема: Трябва директно да казвате какво искате, колко искате и кога го искате. Чувствате се неудобно? Тогава го показвайте, но достатъчно настоятелно, за да може той да разбере за какво става въпрос.

Ако той иска повече секс:

Мъжкото сексуално желание винаги е голямо. Те просто така са програмирани. За мъжете секса е нещо съвсем нормално, той е нужда. Прави им се секс и просто го правят.

Решение:

Не е нужно винаги, когато мъжът е възбуден да го задоволявате. Никога не трябва да омаловажавате желанията на другия. Но когато единия от двамата няма желание, нещата просто не се получават и е по-добре да не ги насилвате. Разбира се, трябва да се правят компромиси от време на време, но трябва да има и уважение между партньорите.   

Станете част от Jenite.bg във facebook!

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay