Какво си мислят мъжете, когато ни правят орална любов?

Добре дошли в мъжкия мозък

Какво си мислят мъжете, когато ни правят орална любов?

Искало ли ви се  е да надникнете в мъжките мисли, докато той се е навел между краката ви и прави онова нещо, което ни изкарва от равновесие и ни доставя невероятно удоволствие? Дали им харесва да го правят или просто "връщат услугата"?Нека надникнем в един непонятен нам свят, а именно мъжкият.

Дали съм уцелил най-чувствителното място?

При пениса е много по-лесно. При клитора, обаче, си има тънкости. Освен това в главата на мъжа минават мисли от рода на.. Жените се преструват, че получават оргазъм.. може и сега да направи така. Той се страхува, че няма да ви достави истинско удоволствие. Все пак се е заловил за работа и иска да я свърши качествено.

Гърдите й изглеждат много по-големи от този ъгъл

Да, мъжете не са със затворени очи през цялото време, докато са там долу. Те се възползват от позицията си и оглеждат цялото ни тяло от един друг ъгъл и преоткриват нови неща за нас. Затова понякога ни стискат за гърдите или някъде другаде.. просто не могат да устоят на това, което виждат.

Ако беше оставила малко косъмчета, щеше да е още по-секси и възбуждащо

Противно на схващанията, мъжете се възбуждат от настръхнали малки косъмчета, оставени да подлудяват мъжете.

Няма ли да се обърнем вече?

Много мъже са склонни да правят орална любов на приятелката си, но в замяна след това искат или същото или поне поза 69. В мъжкото съзнание се въртят пъклени планове как и мъжът ще си получи своето.

Още колко?

В един момент на мъжът му писва да е там долу, ние да се гърчим от удоволствие и нищо.. При мъжете е по-различно.. те се наслаждават тихо на удоволствието и след това свършват. На жената може да й е много приятно и пак да не свърши.

Най-накрая оргазъм.. Боже, колко съм щастлив. Успях!

Когато мъжът усети че ставате мокра и причината е той и по-скоро неговият мръсен и палав език, той е на седмото небе и се чувства много горд със себе си.

Експеримент проведен! Изход от мъжкото съзнание! Това остава тайна между нас, нали жени?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

15 6
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay