Нещата, които мъжете ненавиждат в секса

Имало и такива

Нещата, които мъжете ненавиждат в секса

Нека разбулим всички митове сега! Мъжете не винаги искат да правят секс и не си мечтаят по цял ден как ще се мушнат под завивките с нас. Не, те си имат много по-важни занимания. А и има неща, които мъжете меко казано не харесват. Вече се чудите кои са те? Ние ще ви ги разкрием.

Те не винаги са в ерекция и това ги кара да се чувстват неудобно

Понякога дори и да желаят жената срещу себе си, малкият господин така и не се надига и проваля всичко. Това е един от най-ужасните моменти за един мъж. За него това е висша форма на излагане.

Не обичат събличането

Харесва им да разкопчават сутиена ни, но не им се занимава с другите ни дрехи. а, ако е зима, става още по-досадно за тях, защото и дрехите са повече.

Понякога им се допишква веднага след ерекция

Ние ги молим нежно да останат с нас и да лежим голи на пода, галейки се и говорейки си нежни думи, а те.. горките, едвам стискат.

Много им е трудно да се сдържат да не свършат

Още докато влязат, те започват да се възбуждат и трудно се удържат да не свършат, но знаят, че няма да направят никак добро впечатление.

Понякога могат да симулират

За съжаление това не е запазено само за нас, жените. Но, докато ние го правим умишлено, то при мъжете се получава, ако са прекалено уморени и стресирани и симулират, за да не разочароват половинката си.

Кажете Сбогом на митовете за мъжете в леглото.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay