Откровени и страшно добри съвети за анална любов

За всички любители

Откровени и страшно добри съвети за анална любов

Ако си падате по по-грубите ласки и изпитвате невъобразимо голямо удоволствие, когато той е отзад и влиза във вас, то би ви било любопитно да разберете как можете да направите аналната любов още по-добра. Най-важна, разбира се, е практиката, но няколко съвета не биха били излишни. За да се събуждате с усмивка на лице, прочетете нашите невероятни съвети!

Партньорът не е добре да бърза с проникването. Оставете се на любовната игра, на страстта, на любовта...

 

Чаша вино е добра идея

За разпускане, за споделяне на тайни, за събличане, за изкушение, за палавост...

Първо се опознайте, след това...

Не бързайте с това да допуснете мъжа отзад.. това е съкровено и тайно място, за което всички мечтаят, но малцина са богоизбраните да влязат вътре. Ако господинът иска върховни удоволствия, нека се научи да чака. Хубавите неща не се постигат толкова лесно!

Стига приказки, време е за действия

Вече сте се опознали и сте решили, че е дошъл моментът за големия ден - ценят, в който ще пуснете момчето в задния двор да си поиграе. Добре е той да започне с външно стимулиране като ви гали по външната част на ануса, докато се възбудите толкова, че сами поискате да проникне във вас, колкото и да боли!

Лубрикант, много лубрикант

Ако на обичайното място няма проблем, то когато става въпрос за секс отзад, ви трябва много смазка, ако не искате триене, сухота и ужасна болка.

Презервативът не е излишен

Това, че правите секс отзад не означава, че можете да си го позволите да го правите без презерватив. И помнете, че винаги трябва да го сменяте!

Двойно стимулиране

За да се чувствате още по-добре, накарайте партньора си да ви гали по клитора, докато прониква във вас отзад. Това ще доведе нещата до силен оргазъм, стенания и .. молба за още!

Утановете коя поза е най-удобна за вас

Някои жени застават на колене, но на нас тази поза ни изглежда малко неудобна. Другият вариант е да легнете по корем и да се оставите в ръцете на мъжа ( и не само в ръцете му).

Най-важното е да бъдете освободени, разкрепостени, диви.. Желаем ви вълнуващи сексуални изживявания!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

17 6
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay