Садо мазо игри за властни господарки!

Разгорещете се!

Садо мазо игри за властни господарки!

Ако искате да разнообразите сексуалния си живот, ние ще ви предложим няколко еротични игри, които ще разпалят любовното ложе. Позволете си да бъдете дръзки, налагащи се, истински господарки. Бъдете тази, която доминира, налага се и заповядва.

При садо мазо игрите най-важното е и двамата да се чувствате комфортно. Ако ви е за първи път, е добре да го обсъдите и да сте мотивирани и готови за предизвикателства.

Преди да започнете, трябва да има определени граници и правила, които, разбира се, да зададете вие.

Необходими аксесоари:

  • Чифт черни ботуши, които са високи и обхващат бедрото. Трябва да са много, много секси!
  • Секси чорапогащник или чорапи
  • Дантелено бельо
  • Камшик
  • Превръзка за очите

Садо мазо игри за властни господарки!

Игра №1 - Учителката!

Дайте на ученика си домашно. То може да бъде нещо класическо, като превеждане на текст, решаване на задачи или писане не есе, а може да е и нещо по-нестандартно, например свързано с домакински задължения.

Измислете наказание  за всяка грешка или неподчинение - напляскване, хапане, сваляне на дрехите по еротичен начин (например със зъби) или нещо друго. Изборът е ваш!

Игра №2 Милувки с  камшик

Подчиненият ви любим е седнал на стола със завързани очи и ръце, завързани на гърба му.  Галете го, хапете го, играйте си със зърната му . Не се свенете да бъдете груби!

Игра №3 Властната господарка!

Той е в същото положение със завързани очи и ръце. Само че сега няма милувки. Тук играе само камшикът. Можете да го галите с него, но в един момент, когато решите, да станете груба и да накажете подчинения си. Не го жалете, бъдете груба и се доверете на инстинктите си, за да го докарате до силна превъзбуда.

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay