Секс на първа среща: Табу или нещо нормално?

Причини да не се въздържаме

Секс на първа среща: Табу или нещо нормално?

На първа среща има едни златни правила, които винаги спазваме. Едно от тях, което знаят и мъжете, и жените, е, че, ако искаме сериозни отношения с човека отсреща, сексът е изключен. Моят въпрос е Защо? Дали ще се отдадете на първия, или на седмия ден.. къде е разликата? Ако той иска да се възползва от Вас и да Ви нарани, ще вложи максималното си търпение, за да получи това, което иска от Вас и след това да Ви зареже. Ако пък наистина е привлечен от Вас и му харесвате твърде много, той няма да Ви захвърли като носна кърпичка.

В изживяването и споделянето на връхлетялата и двамата емоция няма нищо лошо. Напротив, според мен, изживяната тръпка е предпоставка за развитие на нещо много по-дълбоко по-нататък. Ако, обаче, твърде дълго дълго спотяйвате вашите желания, в един момент ще започнете да мислите само за това и няма да можете да опознаете пълноценно човека. 

А представете си, че не Ви хареса секса с него? За жалост, понякога се получава и така. Да, той ни привлича много, симпатичен ни е, забавен е, разсмива ни..Вече излизаме месец и сме сигурни, че това е нашият приказен принц. И изведнъж - изненада. Той просто не ни възбужда достатъчно и не изпитваме върховното удоволствие. Знаете, че, ако това куца, то и другите неща няма да са съвсем в ред.

Също така, вече сме големи, не сме на 16 г. и можем да усетим кога изпитваме нещо истинско и кога е просто задявка. Опитът ни учи да определяме по-лесно мъжете и да разбираме какво искат те от нас. Така че, доверете се на усещането и действайте смело.

Не се притеснявайте какво ще си помислят за Вас хората, че ще изглеждате лесна и твърде достъпна. Това не е така. Един добре осъзнат избор, съчетан с желанието да се изживеят чувствата ( това е единственият начин, по който можете да  се слеете изцяло с другия и да го почувствате), никога не може да бъде осъден! Следвайте сърцето и тялото си!

Автор: Теодора Георгиева

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay