Тайните на хората, които правят любов по-често

Откраднете си от тях!

Тайните на хората, които правят любов по-често

Сексът е много важен за една връзка. Да, той не е най-важното нещо, но е от голямо значение. Някои хора са истински късметлии, защото са го разбрали и даряват половинката си с ласки и любов доста често. За тях веднъж седмично е твърде недостатъчно. Ето тайните им.

Те се справят много по-лесно с предизвикателствата на живота. Това е разбираемо, защото един качествен, изпълнен със страст и чувства секс, дава самочувствие на човек.

Те спят по-добре. Разбира се, след изтощителен секс, ще спите като бебета и ще се събудите усмихнати. Какво по-хубаво от това?

Те не се притесняват да казват "Обичам те", докато правят секс. Те са осъзнали, че това не е лигаво, а дава сигурност на другия и му доставя удоволствие, а всеки иска това за партньора си.

Те не се притесняват да експериментират и изпробват различни пози. Всички знаем, че еднообразието убива, за каквото и да става въпрос.

Спортуват - Да, така поддържат форма, защото каквото и да си говорим, за секса е нужна и издръжливост.

И последно, но в никакъв случай на последно място по значение, знайте, че никога не трябва да правите секс по задължение. Ако не е спонтанно и не идва от вътре.. едва ли ще е  най-хубавото преживяване! Оставете се емоциите да Ви водят!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay