Хитринки и съвети за първия секс

Независимо дали това ще е първият секс или само среща с новия ви партньор, няколко хитрости никога няма да ви попречат за приятното запознанство с новия човек.

Хитринки и съвети за първия секс

Не очаквайте веднага фантастичен секс. Вие изобщо не се познавате и ви трябва време, за да свикнете един с друг. Затова отнесете към първата нощ със снизхождение.

Дишайте дълбоко. Вълнението не ви позволява да се отпуснете. Можете да го направите заедно.

Първия път не забравяйте за презерватива, дори ако се предпазвате по друг начин.

Не се притеснявайте да кажете какво не ви харесва. Ако вашият партньор е по-млад, той едва ли има голям опит в общуването с женското тяло. Дори и да се срещата с по-възрастен мъж, няма да ви попречи да очертаете границите и пристрастията. Никой освен вас не знае какво най-много ви харесва.

Не очаквайте оргазъм при първия секс. За да стигнете до него, трябва да се отпуснете, а за целта трябва да се доверявате на партньора. Но вие все още не се познавате добре и ви трябва време, за да свикнете един с друг.

Не имитирайте оргазъм при първия полов контакт. Без да искате ще объркате нещата, защото той ще реши, че прави всичко превъзходно и повече няма да се старае. И никога няма да разбере какво всъщност искате.

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

3 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay