8 идеи за забавни, отпускащи дейности през уикенда

След дългата работна седмица, всеки копнее за уикенда-време за почивка и забавление. Уикендът е и времето, което можете да отделите на любимите хора, тъй като най-вероятно нямате време за това през седмицата. Ето няколко идеи за занимания през уикенда, които ще ви отърсят от напрежението и стреса, на които сте подложени през цялата седмица:

 8 идеи за забавни, отпускащи дейности през уикенда

1. Не ставайте от леглото цяла събота сутрин. В събота можете да си позволите да спите до по-късно. Починете си добре, за да имате енергия за целия уикенд. Все пак какво по-хубаво от това да изпиеш сутрешното си кафе в леглото?!

2. Разходете се из природата. Едва ли има по-успокояващо и приятно нещо от разходката из природата. Чистият въздух, зеленината и тишината са най-доброто лекарство за умората. 

3. Отидете на пикник. Един обяд на някоя зелена полянка, споделен със семейството или приятелите не би се отразил зле на никого. 

4. Направете си филмова вечер. Няколко забавни семейни филма, голяма доза пуканки и цялото семейство. Би било прекрасно занимание за събота вечер.

5. Отидете на шопинг. Пазаруването на храна за седмицата е едно от задълженията ви, но може да се превърне и в приятно занимание. Съчетайте пазаруването на храна и домашни потреби с пазаруването на дрехи и обувки и със сигурност ще ви се стори по-приятно. Разбира се вземете някоя приятелка с вас. 

6. Отидете на кино или театър. Това са занимания, за които просто не остава време през седмицата. Отидете на някоя хубава постановка в теаъра или заведете децата на тази нова анимация, която толкова искат да гледат. И в двата случая бихте прекарали изключително приятни няколко часа. 

7. Организирайте една семейна вечер. Съберете цялото семейство, поръчайте пица(така няма да ви се налага да готвите и всички ще са щастливи) и играйте семейни игри цяла вечер. Класическите игри като "Монополи", "Не се сърди ,човече" и т.н. никога няма да излязат от мода.

8. Направете нещо нестандартно. Например отидете на конна езда, карайте водно колело, играйте пейнтбол или каквото друго ви хрумне. 

След този забавен уикенд, ще сте свежи, отпочинали и заредени с положителни емоции. 

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay