7 неща, които никога не сте предполагали, че ще правите, преди да имате деца

7 неща, които никога не сте предполагали, че ще правите, преди да имате деца

Повечето жени си представят майчинството по следния начин: сладки бебета, които ще целувате по челото за лека нощ, смях, гъделичкане, гушкане, ще ги държите за ръчичките, ще ги храните, ще плачат малко понякога и всичко ще е прекрасно.

Ако вече имате деца, със сигурност знаете, че това не е реалността. Когато имате дете правите неща, които никога преди това не сте предполагали, че ще правите. Ето някои от тях:

1.Че ще наблюдавате нечие дупе постоянно

"Изака ли се?” ще излезе от устата ви безброй пъти, докато малкото човече порасне. Ще ви се налага да инспектирате памперсите внимателно и ще имате повече близки срещи с ако, отколкото някога сте предполагали.

2.Че ще изтривате нечий нос

Трябва да почиствате носа на детето, тъй като то не е в състояние да го направи само. Честито, освен памперсите ще се сблъсквате и с много, много сополи.

3.Че ще ядете нечий остатъци

Студени пилешки хапки, половин отхапан сандвич и всякакви други остатъци. Никога не сте мислели, че ще ви се налага да ядете такива неща, нали?

4.Че ще харчите всичките си пари за някой друг

Парите, които до сега сте давали за питиета в компанията на приятели или за чанти и обувки вече имат друго предназначение. Тези пари моментално се влагат да дрехи, играчки, памперси, бонбони и абсолютно всичко, което детето пожелае.

5.Че ще почиствате нечии телесни течности

Преди да имате деца сте отговорни само за своите телесни течности, но когато станете майка, нещата се променят. Ще го разберете, когато ви се наложи да чистите повръщано от килима.

6.Че ще бъдете загрижени за тоалетните навици на някого

Някога замисляли ли сте се, че ще се интересувате от това колко често се изхожда някой, какъв е цвета, миризмата, количеството и т.н.? Да, вероятно не сте. Добре дошли в света на майките.

7.Че ще ви се струва, че сте се наспали, когато можете да спите до 7

В животът преди децата да се наспиш означава да станеш към обяд. Животът на майките е малко по-различен. Спането до 7 часа е истинско щастие и се брои за добро наспиване.

Да, майчинството ще ви отведе в свят, в който ще правите неща, които никога не сте предполагали, че ще правите. Но няма да можете да се представите живота си по друг начин и тези на пръв поглед отвратителни неща ще ви се струват прекрасни. И ще бъдете благодарни за всяка секунда, щом в живота ви присъства това прекрасно същество, което дава смисъл на всичко…

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay