Грешките, които допускаме във фитнес залата и които ни пречат да отслабнем

Не ги правете и Вие

Грешките, които допускаме във фитнес залата и които ни пречат да отслабнем

Извършването на физическа активност е задължително, за да поддържаме тялото си във форма. Понякога, обаче, допускаме някои грешки, които ни пречат да бележим положителни резултати. Ето кои са те.

Всички сме чували, че кардио тренировките са много ефикасни. Затова може би повечето жени се надпреварват коя ще се качи на пътечката за бягане. Добре, тя може би помага в известна степен, но Ви е абсолютно недостатъчна, ако искате по-големи и трайни резултати. Препоръчително е да съчетаете кардио тренировките с тези, които натоварват мускулите Ви.

Не изпълняваме правилно упражненията  - Ако тренирате по начин, по който вие мислите за правилен, а той не е, ефектът от вашите усилия ще бъде нула. Ето защо е хубаво да се допитате до професионалната помощ на фитнес инструктор, който да Ви обясни кое как се прави.

Не изпълнявайте едни и същи упражнения - Опитайте се да ги разнообразите. За да има ефект от упражненията, трябва да промените и храненето.

Не избирайте прекалено отдалечен от вашето местоположение фитнес - Противно на очакванията, това не е добре. Повечето хора се спират на този вариант, защото си мислят, че така ще вървят повече. Не, няма да вървите. Особено през месеците от октомври до март, когато е студено. Ще си хванете автобуса, а чакането на спирката ще Ви отчае и намали мотивацията Ви!

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay