Стартира световното турне на LARA FABIAN

Премиерното шоу се състоя в Маями и даде начало на световното турне CAMOUFLAGE, част от което е и България

Стартира световното турне на LARA FABIAN

Преди броени дни започна световното турне на Lara Fabian CAMOUFLAGE, включващо над 40 държави. Премиерата беше дадена в Маями с много лично и запомнящо се шоу, последвано от Ню Йорк, Вашингтон, Чикаго, Лос Анджелис, Москва и София. Българската публика ще чуе на живо най-новия албум на Fabian, както и най-големи ѝ хитове в зала 1 на НДК на 27 март.

"Турнето е посветено на новия ми албум, в който представям себе си и музиката си по един различен начин. Camouflage се превърна в любимия ми албум. Много е различен, цветен и модерен, също като шоуто, което ще ви представя съвсем скоро в България. Ще чуете песни с електронно звучене, класически инструменти, електро поп с вокали, както и най-популярните ми песни на френски.", споделя Lara Fabian дни преди концерта ѝ в София.

Ограничено количество билети за концерта все още може да намерите в касите на OMV, EASYPAY, EPAYGO.BG, EVENTIM.BG и билетен център НДК на цени от 59 до 159 лева. Всеки, закупил билет, ще получи албума ‘CAMOUFLAGE’ малко преди концерта на 27 март, лично от екипа на Lara Fabian.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay