Стъпка по стъпка: как да прикрием татуировката си

Само с помощта на грим

Стъпка по стъпка: как да прикрием татуировката си

Ако имате татуировки, вероятно обожавате изкуството върху тялото си и никога няма да поискате да го скриете. Но има ситуации, в които е по-добре да скриете татуировката си. Например, ако сте на интервю за работа, а татуировката ви е на много видно място или ще ходите на сватбата на братовчедка ви и не искате всички баби и дядовци да ви гледат сякаш сте избягали от затвора. За щастие има лесен начин да прикриете татуса си.

Стъпка по стъпка: как да прикрием татуировката си

За да прикриете татуировката си, ще са ви нужни 3 продукта. Първо, ще се нуждаете от специален коректор за корекция на цветовете. За по-светла кожа, нюансът на коректора трябва да бъде сьомга, за по-тъмна- праскова и за най-тъмната кожа може да пробвате оранжево. Вторият продукт, от който се нуждаете, е коректор, който е в абсолютно същия нюанс, като вашата кожа. И третия продукт е полупрозначна или безцветна пудра.

Започнете, като нанасяте първия коректор. Той ще премахне синьо- зеления отенък. След това можете да нанесете вторият коректор (този, който съвпада с кожата ви). Тази стъпка неутрализира цвета от предния коректор и го смесва с цвета на кожата ви. След това завършете с пудрата, за да фиксирате коректорът и да предотвратите изтриването му.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay