Пред и зад завесите! На живо, цяла събота и неделя

Театрално-филмовият маратон на НАТФИЗ

Пред и зад завесите! На живо, цяла събота и неделя

Щастливи сме да ви информираме, че за 14-ти път НАТФИЗ отваря вратите си за своя студентски маратон. Целият съботен и неделен ден, от 10.00часа до 22.00 часа, можем да влезем "зад кулисите" и да присъстваме на продукцията на талантите от Академията.

 

Филми, представления, фотографии! Да бъдем част от обучението и да усетим тръпката да си актьор! Всичко това ще е напълно възможно за ентусиастите, а входът - безплатен.

 

Любителите на театралното и филмово изкуство могат да застанат близо до своите любимци - Яна Кузова, Пламен Димов и Симона Халачева /"Забранена любов"/, Луиза Григорова /"Стъклен дом"/, Иван Панайотов /"Столичани в повече"/, както и куп други таланти.

 

Програмата предлага широк избор от 38 представления, открити часове, театрални фрагменти от курсови задания, изложба с фотографии, 5 блока по 90 минути с прожекции на късометражни, игрални, документални, рекламни и анимационни филми и представления за малките.

 

Предишното издание на маратона събра доста зрители за 36 часа, като някои от представленията дори бяха изиграни неколкократно, за да бъдат гледани от повече желаещи.

 

Събитието не е за изпускане, така че be there!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay