Приказни празници на цирковата арена

Малки и големи на цирк по Коледа

Приказни празници на цирковата арена

Традиция е по Коледа всички европейски градове да са светещи, красиви и подготвени за празници и пиршества. Наравно с коледната украса, столиците на Стария континент предоставят на децата и техните запазили топлината на Коледа родители да се забвляват истински. В цирка!

Тази зима добрата новина за Коледен цирк дойде и при нас. И този път не преносно, а напълно буквално. Освен за задръстванията и за претъпканите молове, ще можем да поговорим и за нещо позитивно - представления на най-колоритното сценично изкуство - циркът. Това се случва на града и жителите на София за първи път от 20 години насам.

Заслугата е на режисьора Силвестър Лолов и неговата компания Сан прадъкшън. Известните циркови артисти от Фамилия Иванови, които са сред най-търсените трупи в Италия, се завръщат в България, за да покажат най-доброто от своя репертоар пред столичната публика. Интересното е, че заради сезона и неудобствата, които може да създаде студа, циркът ще изнесе представленията си в реновирана и отоплена зала.

Няма да подсказваме какво да очаквате от коледните спектакли, достатъчно е да вземете със себе си децата и доброто си настроение - посоката е към читалище "Цар Борис III", което се намира на ул. Клокотница №29.

Първото представление беше на 2 декември, а такива ще има - и то по две, от 11:00 и 16:00 часа, всяка събота и неделя до края на годината. Колко хубаво!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay