XXII Благотворителен базар на Международен женски клуб – София

Тазгодишното издание на Базара с удължено работно време, онлайн билети и рекорден брой участници

XXII Благотворителен базар на Международен женски клуб – София

Двадесет и второто издание на ежегодния Благотворителен базар, организиран от Международен женски клуб – София, тази година ще бъде на 4 декември. Събитието ще се проведе в Интер Експо Център и ще продължи от 10:30 до 19 часа. Още едно удобство освен удълженото работно време е възможността за първи път тази година посетителите да закупят билети онлайн предварително. Така ще бъдат избегнати големите опашки, които неминуемо се образуват на входа на Базара. Паралелно на ХХII Благотворителен базар пред Интер Експо Център ще се проведе и външен коледен пазар, който ще отвори врати в 12 часа.

Ежегодният Благотворителен базар на Международен женски клуб – София е едно от най-популярните събития в столицата, защото събира на едно място десетки различни култури. През 2016 г. шестдесет държави ще вземат участие в него, което е рекорден брой за събитието. На място посетителите ще могат да чуят и видят музика и танци от целия свят, да опитат традиционни храни и напитки и да намерят играчки, подаръци и бижута.

Главната цел на Благотворителния базар е да привлече вниманието на обществото към каузите, които Благотворителната фондация към Международен женски клуб – София подкрепя, както и да събере средства за тях. Всяка година Базарът дарява събраните средства на образователни програми и на фондации, които се занимават със социална интеграция и с подкрепа за възрастни хора, хора с увреждания и жени и деца в нужда.

Подземният паркинг пред Интер Експо Център ще бъде отворен и безплатен за всички посетители на Базара през целия ден благодарение на официалния партньор на събитието – Столична община.

Научете повече за Международен женски клуб – София, тук http://www.iwc-sofia.org

Купете билети онлайн тукhttp://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?id=43948&lang=BG

Освен обикновените билети (на цена 2 лв. за ученици и пенсионери, 4 лв. за всички останали и безплатни за деца до 10-годишна възраст), вече има и специални билети дарения, които са на цена от 40 лв. и включват ранен вход за Базара в 9 часа, бърз достъп навсякъде, чаша шампанско и чанта, пълна с подаръци.

Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay