Бионсе отново изненада феновете си!

Певицата не изневерява на стила си

Бионсе отново изненада феновете си!

Бионсе определено знае как да държи в напрежение милиони хора по света и как да зарадва феновете си. Преди няколко дни певицата пусна трейлър на най-новия си проект "Lemonade”. Всички започнаха да гадаят дали това не е най-новият й хит, или пък нов албум. Преди малко повече от две години, съвсем неочаквано, Бионсе направи визуален албум, който пусна за продажба на 13-ти декември вечерта. Много от феновете й предполагаха, че ще направи същото и този път.

В събота вечерта, HBO излъчи едночасов филм с певицата, от който стана ясно, че "Lemonade” е заглавието на най-новия й албум. Без да разберем какви са песните, изпълнителката загатна за какво става въпрос в серия от различни клипове, в които говори за изневяра, прошка, успех и любов. Всичко това е свързано с новия й албум, в който ще има дванадесет песни, всяка от които със собствен видеоклип. Отново визуален албум, който вече е пуснат в продажба.

След като пусна песента "Formation”, всички ни стана ясно, че певицата с ангелския глас, няма намерение да слиза от голямата сцена, дори напротив. Тя няма търпение да продължи да покорява върхове, а ние пък искаме да продължаваме да я слушаме.

Бионсе отново изненада феновете си!

В проекта си за HBO, Бионсе споделя невиждани досега кадри на съпругът й Джей Зи и дъщеричката им Блу Айви. На тях се виждат сцени от домашно заснети видеа от рожден ден на малката, както и от сватбата на двамата изпълнители.

Бионсе отново изненада феновете си!

Бионсе отново изненада феновете си!

Бионсе показва и бременното си коремче сякаш, за да оправдае за пореден път слуховете за използване на сурогатна майка. Видеата са много затрогващи и лични. Тя говори за любовта, майчинството и силата да продължиш напред след проблеми в брака.

Бионсе отново изненада феновете си!

Веднага плъзнаха слухове, че Бионсе и Джей Зи не се разбират и ще се развеждат, заради темата за изневярата, която е в голяма част от филма и песните на звездата. С кадрите, които тя сподели на щастливото си семейство обаче става ясно, че няма такова нещо. Двамата нямат намерение да се разделят, а само да радват феновете си с музиката, която правят и отношенията помежду си. Ние пък нямаме търпение да чуем всички песни от албума.

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay