За децата ноември ще бъде рай

Ще ги забавляват героите на Disney върху лед, както и коалиция от Дядо Коледа, Феята на зъбките и Великденския заек

За децата ноември ще бъде рай

Времето захладня, а все още не е паднал сняг, така че снежните човеци и шейните също не са на дневен ред. Но ако се чудите с какво да забавлявате малчуганите си през ноемврийските уикенди, имаме добра новина - вариантите са достатъчно разнообразни и интересни. Постарахме се да ви улесним, като съберем на едно място някои от тях.

Disney на лед
Любимите принцеси, принцове, животни и други забавни герои на Disney ще оживеят в специално заледената за целта Арена Армеец в София. Деца и възрастни ще гледат с ококорени от вълнение очи магическия спектакъл, който представя вълшебства от светлини, хореография, прекрасни костюми и декори. Фантастичното шоу е обиколило целия свят, а в България ще гостува на 9, 10 и 11 ноември. Цените на билетите варират между 40 и 90 лева. Ако се питате дали парите си заслужават, с представеното тук видео можете сами да се уверите на какви чудеса са способни героите на Disney, щом си обуят кънки.

Тъй като след подобно преживяване детето ви вероятно ще иска и самото то да "танцува" на лед, ще ви е полезно да знаете, че пързалките на Зимния дворец и стадион "Славия" работят.

За децата ноември ще бъде рай

За децата по кината
Вчера се състоя българската премиера на "Разбивачът Ралф" - анимационна комедия, в която едноименният видеогерой се впуска в динамично филмово приключение. В стремежа си да покаже, че може да бъде добър персонаж и да спечели медал, Ралф напуска своята игра и се озовава в други светове от вселената на аркадните видеоигри. Всяка от тях е толкова различна, че за да изградят индивидуална атмосфера, създателите на филма залагат не само на специфични цветове и анимация, но и на разнообразни музикални стилове и популярни изпълнители.

Все още не сме имали удоволствието да се посмеем с "Разбивачът Ралф", но от трейлъра наистина ни изглежда забавен. С нетърпение чакаме и "Чудната петорка" - една по-сериозна анимация, в която заедно с децата ще видим нова интерпретация на вечната битка между Доброто и Злото. Коалицията на добрите ще се състои от младия Джак Скреж, който обединява специалните си сили с "пазителите на детстовот": Дядо Коледа, Феята на зъбките, Великденския заек и Сънчо. Премиерата на всичко това ще бъде на 30 ноември.   

За децата ноември ще бъде рай

Междувременно малчуганите в кината продължават да се радват на "Замбезия", новите епизоди на "Ледена епоха" и "Мадагаскар", "Храбро сърце", "Камбанка и тайната на крилете" за най-малките момиченца и забавния "Хотел Трансилвания" за по-големите деца, които вече се интересуват от вампири и влюбвания. Последните, разбира се, се вълнуват най-много от предстоящата премиера на "Здрач: Зазоряване - част 2" (16 ноември).

За децата ноември ще бъде рай

Да не забравяме и кукления театър!
Покрай посещенията на вълнуващи 3D прожекции, нека не забравяме и добрия стар театър. Още от малки можем да възпитаваме децата в неговото изкуство, като ги водим на чудесните представления в Столичния куклен театър. През ноември там ще се играят чудесни забавни и възпитателни приказки. Ето заглавията на някои от тях: "Трите прасенца", "Вампирова булка", "Златка - златното момиче", "Приказка за скитника-крал", "Любопитното слонче", "Кой има магарешки уши?".

Пожелаваме много приятни мигове на деца и родители през ноември! 

 

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 05.11.2012|10:55
Ехе, страхотна програма наистина! С наближаващите коледни и новогодишни празници и изненадите за децата стават все повече, както и агресивните реклами.
1
Не е посочен 05.11.2012|10:21
Който има възможност - нека да си заведе детенцето - няма изобщо да е лошо! Това са едни сбъднати мечти за абсолютно всички деца според мен.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay