Играй и спечели двоен билет за изложбата „Живите динозаври“

Изложбата ще гостува в парка на Военна академия през септември и октомври

Играй и спечели двоен билет за изложбата „Живите динозаври“

Jenite.bg ти дават възможност да видиш макети на динозаври в реален размер ще завладее София с любимия си човек! Прочети статията до края, за да разбереш как!

Експозицията "Живите динозаври" ще бъде отворена за посетители до 5-ти ноември в парка на "Военна Академия", в близост до беседката.  Тя ще предложи на столичани незабравимо праисторическото приключение.

Играй и спечели двоен билет за изложбата „Живите динозаври“

Децата могат да разгледат 24 анимирани макета и скелета на динозаври, сред които любимия Т-Рекс и Добрия динозавър,  да оцветят за спомен динозавърска картинка по избор, а на финала - дори да пояздят динозавър.

Посетителите ще могат не само да се насладят на атрактивните праисторически животни, но и да разберат любопитни факти за произхода, живота и навици им, как са отглеждали малките си и как са ловували.

Огромните движещи се фигури на динозаври са изградени с удивително внимание и към най-малкия научен детайл, което прави фигурите толкова реалистични, че са необходими само няколко минути на посетителите, за да се пренесат милиони години назад. Освен интерактивните фигури, изложбата запознава и с любопитни факти за произхода и живота на динозаврите, техните навици, как са ловували и как са отглеждали малките си.

Изложбата "Живите динозаври" е гостувала в множество страни по целия свят, а посетителите й надхвърлят 10 млн. души.

Билетите са на цени от 10 лв. за деца и 12 лв. за възрастни и могат да бъдат закупени на място.  Изложбата е достъпна за посетители всеки ден от 09.30 ч. до 20.30 ч. и е разположена в парка на "Военната Академия", близо до беседката.

Играй и спечели двоен билет за изложбата „Живите динозаври“

А ето и как да спечелиш своя ДВОЕН БИЛЕТ за изложбата "Живите динозаври":

Отговори с коментар под статията на въпроса: " Колко на брой са анимираните макети и скелети на динозаври в изложбата "Живите динозаври?"

Имаш време до 23:59ч. на 29.09.2017 г. Победителят ще бъде обявен на 30.09.2017 г. във фейсбук страницата на Jenite.bg. Желаем ти успех!

Запознай се с официалните правила на играта ТУК

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

7 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 02.10.2017|14:23
24 анимирани макети и скелети.Очава ви изумително преживяване в света на динозаврите!
1
Не е посочен 28.09.2017|14:46
24анимирани макети и скелети
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay