ЧЕРЕН ПЕТЪК в театър "Българска армия"

Билети на цени от 7 лв.

ЧЕРЕН ПЕТЪК в театър "Българска армия"

За поредна година Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ” дава възможност на своите зрители да се възползват от специалните ни коледни подаръци! На 25 ноември /”Черният петък”/, 26 ноември /"Черната събота”/ и 27 ноември /Обикновената неделя/ касата на Театър "Българска армия” ще продава билети за всички представления от афиша на Театъра* за НОЕМВРИ, ДЕКЕМВРИ И ЯНУАРИ на ЦЕНА от 7 лева!

При нас може да гледате:

"ОТЕЛО” - спектакъл без излишни "финтифлюшки", подобно на съвършено шлифован скъпоценен камък, сияещ със строга, но магнетична светлина. Историята на пълководеца Отело, неговата невинна Дездемона и коварния Яго – вечна история за любов, измама, ревност и смърт.

"ПИСМО ДО КАСАНДРА" е история за двама влюбени разделени от война. Съдбовното писмото, което получава Вера от фронта, успява да събуди ясновидската й дарба, разкривайки като изтънчен психоаналитик истината, която нейният любим Жозе би искал да скрие от самия себе си.

"СТРЕЛЯЙТЕ ПО АРТИСТА” - комедийна история за двама пътуващи артисти - Щастливцев и Нещастливцев, които се озовават в имението на лелята на Нещасливцев, Гурмижка. Там стават свидетели на нелепи драми свързани с нейното богатство. Комедията носи една загадачност в интригите и живопистност в отношенията, което ни държи нащрек, подобно на онези филми със сюжет от провинциално британско имение.

"В ПОЛИТЕ НА ВИТОША” - драма, написана преди повече от 100 години от гениалния П. К. Яворов. Елате и станете свидетели на една историческа любовна история, вплетена в политическите интриги и проблеми актуални и до днес.

"ЙЕРМА” ще ви разкаже за водопада от чувства и мисли, който прелива във всяка жена, за даденото и недаденото, за търсенето и изгубването, за любовта и безразличието. В главната роля може да видите Радина Кърджилова.

"Декамерон", "Колко е важно да бъде сериозен", "Тайната вечеря на Дякона Левски", "Ножица – трепач", "Тартюф", "Швейк", "Секс, наркотици, рокендрол", "Много шум за нищо", "Завещанието на целомъдрения женкар", "Да разлаем кучетата", "Вдигай завесата", "Откраднати разкази", "Жената от морето", "Една нощ с теб", "Емигранти", "Последни поръчки".

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ПРОГРАМА НА www.tba.art.bg 

Не се колебайте и направете своя коледен и новогодишен подарък с  Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ”! Очакваме Ви на касата на театъра в дните

25 /петък/, 26 /събота/ и 27 /неделя/ ноември 2016 г.– БИЛЕТИ НА ЦЕНА 7 лева!

Намалението важи само за спектакли продукция на Театър "БЪЛГАРКА АРМИЯ"!


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay