Ще успеят ли да ни излъжат в предаването „Пееш или лъжеш“?

По-хитри сме, отколкото си мислят, нали?

Ще успеят ли да ни излъжат в предаването „Пееш или лъжеш“?

Тази година Нова телевизия няма да пусне "X-фактор", както обикновено, а се е спряла на едно друго, пак музикално, но доста по-различно и забавно предаване. Причината за това е, както продуцентът Маги Халваджиян разкри вчера на пресконференция по случай старта на шоуто днес, че сa решили, че е нужно време да се съберат достатъчно пеещи и можещи хора, на които ще бъде даден шанс да се изявят другата година.

Ще успеят ли да ни излъжат в предаването „Пееш или лъжеш“?

Продуцентът Маги Халваджиян разкрива подробности около предаването

И има право като че ли. Вярно е, че сме талантлива нация, но не можем да преливаме от таланти, нали? А и толкова кадри излязоха от тези музикални предавания, които доста бързо след това залязват, както са и изгряли. Затова може би наистина е нужна глътка отдих. Разбира се, българският зрител е жаден за зрелища и телевизията не спира да му ги предлага.

Ето защо тази година няма да пращаме sms-и като луди, а просто ще стоим блажено пред телевизора, ще хапваме и ще се смеем на воля. Няма да има дори с кого да се заядем. Да не Ви е станало скучно? Всъщност предаването е много забавно и обещава да ни разсмива искрено.

Хубавото му е, че няма да има съревнования в истинския смисъл на думата. Тук не става дума за кариерата на млад певец, който усилено се опитва да пробие на музикалната сцена и вижда като златен шанс музикалното предаване. Не, тук ще виждаме всяка седмица по осем човека, които са решили да разнообразят ежедневието си, да се посмеят и позабавляват, изпробвайки по-скоро артистичния си талант, отколкото музикалния.

Предаването няма да прилича на турски сериал, в който изпуснеш ли серия, няма да можеш да спиш, нито ще има драми и сълзи. Тук водещата думичка е забавление!

Какво е естеството на предаването? Веднъж седмично по един познат български певец ще се изправи срещу осем кандидата, дошли да грабнат голямата награда от 3000 лева и да изпеят в края на предаването в дует песен със звездата, както и в Новогодишната нощ, когато всички певци ще пеят с новите си дуетни половинки.

Има четири кръга, в които почти не се разчита на пеене, а по-скоро на мимики, на други таланти на участниците и какво ли още не, само не и пеене. Всъщност, за да успее да се досети гост-звездата дали хората срещу него имат певчески умения, му трябва по-скоро да е аналитик, психолог, но не и музикант.

Ние чакаме дозата забавление още тази вечер, като за още по-приповдигнатото ни настроение ще се грижат водещите Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. И да видим дали ще ни излъжат?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay