5 храни, които да избягвате, за да не се подува стомахът Ви

Ето го и списъка

5 храни, които да избягвате, за да не се подува стомахът Ви

Подуването на стомаха е много неприятно като усещане. Имаш чувството, че си изял сумати и храна, а всъщност си хапнал съвсем нормално. Въпреки това стомахът продължава да се надува, все едно всеки момент ще се пръсне. Истината е, че понякога сами си докарваме това на главата с ядене на храни, които предизвикват надуване. Ние ще ви кажем кои са те, за да знаете да ги избягвате.

Мазните храни - Трябва да ограничите мазното. Не да го спрете, но да го намалите! Храните, богати на наситени мазнини като сметана, сирене, масло, сладкиши, колбаси трябва да бъдат хапвани в рамките на разумното, за да се чувства стомахчето добре.

Зеленчуците - Полезни са, спор няма , но някои хора погрешно ядат само това в продължение на доста време. Хубаво е храната да е разнообразна, а и все пак нищо в големи количества не е нездравословно. Също така е хубаво да хапвате и варени зеленчуци, а не само пресни.

Захарта - Ако ядете сладки неща, използвайки естествена захар, няма проблем, но рафинираната бяла захар в огромни количества е пагубна за оргазнизма и той започва да се мръщи, недоволства и подува. Не му се сърдете, вие му я давате!

Прясното млякото - Слагаме го навсякъде -в кафето, кекса, или като чаша мляко за закуска. Хубаво е да приемате нискомаслено, за да може да се приеме по-добре от организма, ако имате такива проблеми.

Зърнените храни - Не можем да сложим под един общ знаменател всички зърнени храни. Хлябът ни е нужен, за да си осигурим важни елементи за тялото. Ние обаче предпочитаме тези с нисък гликемичен индекс, които засищат глада ни, но ни дават дрго - газове и подуване на корема.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay