Как да се преборим с "любовните дръжки"?

Няколко практични съвета

Как да се преборим с "любовните дръжки"?

Паласките, или т. нар. "любовни дръжки" са натрупване на мазнини в областта на стомаха и талията. Те са много досадни и недобре изглеждащи. Дори и хора, които имат слабо тяло, понякога трупат там. Спортът е един от вариантите да се спасите от тях. Ние ще Ви предложим и други.

Добре е да си направите разчет лично за себе си кои храни хапвате повече. Ако е нужно, извадете тефтерче и химикал и си записвайте, а в края на седмицата погледнете какви сте ги свършили. Ако в списъка Ви присъстват прекалено мазни и вредни храни, то е добре да преосмислите начина си на хранене и да наблегнете на здравословните. Добре е да се направи и детоксикация на тялото.

Окажете се навреме от сладкишите, бонбоните и всички нездравословни десерти, продавани в магазините, които преливат от захар. Заменете ги с диетичните им аналози. Вече лесно можете да си намерите рецепти, които са много здравословни и също толкова вкусни. 

Естествено, за да има резултат от правилното Ви хранене, е необходимо и да извършвате някакви физически упражнения.

Хубаво е и да масажирате проблемната зона. Това ще Ви отърве не само от паласките, но и от целулита,.

Ако искате резултати, не подценявайте тичането. То ще Ви накара лесно и бързо да стопите мазнините и най-вече тези по бедрата и талията. 

Желаем Ви кураж и успех!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay