Тайните на Пенелопе Крус за божествена красота

Как актрисата поддържа външния си вид винаги в перфектна форма

Тайните на Пенелопе Крус за божествена красота

Пенелопе Крус несъмнено е сред най-красивите и чаровни лица (а и тела) на Холивуд. Екзотичните черти на горещата испанка я превърнаха в безспорен секссимвол, присъстващ във фантазиите на милиони мъже по света. Днес ще ви разкрием как прелестната актриса, която наскоро стана майка за втори път, поддържа тялото и духа си в хармония. Ето и какви са тайните на разкошната ѝ визия.

Танци
Оказва се, че Пенелопе Крус никак не обича да спортува. За сметка на това обаче съпругата на Хавиер Бардем е страстен почитател на танцовото изкуство и дори като малка си е мечтаела да стане балерина. Днес тя споделя, че танците са неизменна част от живота ѝ и именно благодарение на тях поддържа женствената си фигура.

Естествена красота
Актрисата е на мнение, че възрастта на една жена трябва да бъде повод за гордост, а не за срам. Пенелопе, която тази година навърши 40 години също така твърди, че никога не би прибегнала до услугите на пластичната хирургия, за да заличи следите на времето.

Правилно хранене
Пенелопе Крус споделя, че никога не е пазела диети, а вместо това се старае да се храни с възможно най-пълноценна храна. Красавицата обожава испанската и италианската кухня. Старае се дневното ѝ меню да включва три основни и три междинни хапвания, а съотношението протеини:мазнини:бавни въглехидрати да бъде равно на 1:1:2.

(Без) грим
Една от запазените марки на испанската прелест несъмнено е интензивния и драматичен опушен грим. В ежедневието си обаче Пенелопе Крус предпочита естествената визия "грим без грим”.

Рокли, рокли и пак рокли
Над 90% от гардероба на актрисата се състои от рокли - къси, дълги, черни, на цветя, широкополи, следващи формите на тялото ѝ… Пенелопе е на мнение, че именно това е дрехата, която по най-добрия възможен начин разкрива красотата на всяка дама.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

9 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay